Home » 2017 » Февраль » 9 » Lauko ir vidaus darbams - akmens trinkelės
10:19
Lauko ir vidaus darbams - akmens trinkelės

Argi ne smagu, kai patekus į aplinką, ji mus sužavi, užburia ir ilgai palieka šiltus prisiminimu. Suprantama, būna įvairių aplinkos erdvių, paimkime, kad ir akmens trinkeles, jos tinka tiek vidaus darbų atlikimui, tiek išorės estetinio vaizdo sukūrimui. Žinoma, yra ir akmens trinkelių imitacijos produktų, kurie gan sėkmingai veržiasi ir į Lietuvos rinką. Akmens trinkelės tinka tiek dekoro kūrimui, tiek židinių ir tiek sienų bei cokolių apdailai.

Kas galėtų pagalvoti, kad šiuolaikiškos technologijos leis sukurti produktą, kuris vadinasi akmens trinkelės, bet kurios nėra natūralios ir gamintos iš akmens dulkių, poliesterio ir stiklo pluošto junginio. Labai svarbu, kad šios akmens trinkelės yra itin patvarios ir svarbiausia - plonos, kas leidžia išspręsti erdvės sumažėjimo klausimą. Tokios trinkelės nėra sudėtingai aptarnaujamos, tai yra prižiūrimos, plaunamos, ar tiesiog nušluostomos. Atmintina, kad šios trinkelės yra sertifikuotos ISO, todėl baimintis dėl kenksmingumo sveikatai nėra pagrindo. Tai patvirtina ir aplinkos apsaugos įtvirtintos ISO direktyvos.

Pasidomėjus dėl akmens trinkelių panaudojimo plačiau paaiškėjo, kad jos tinka naudoti tiek vidaus patalpų darbams, tiek išorės darbų atlikimui, kas leidžia sutaupyti šias trinkeles pasirinkusiems. Perkant didelį kiekį akmens trinkelių, jų kaina gali kristi gerokai žemiau.

Akmens trinkelės pritaikomos interjero kūrimui

Norėdami pagyvinti vidaus patalpų interjerą turėtumėte žinoti, kad akmens trinkelės iš akmens dulkių ir stiklo pluošto puikiai tinka Jūsų asmeninių sumanymų įgyvendinimui. pavyzdžiui, pasirinkus seno grindinio imitaciją, šiomis trinkelėmis drąsiai galima puošti sienas, kurios atrodys ne tik unikaliai, bet ir suteiks unikalų jaukumą erdvėms. Turint "pliką" (dar be apdailos) židinį ar krosnelę, akmens trinkelės padės išspręsti visus klausimus su jų apdaila, nes akmuo, daugelyje atvejų šildo, todėl tikėdamiesi išskirtinumo ir unikalumo, rinkitės šias akmens trinkeles. ir greičiausiai, kad su tokių trinkelių sprendimais jau esate susidūrę ne kartą, nes jomis puošiasi įvairūs SPA centrai, įvairias paslaugas siūlantys vandens parkai ir baseinai, kavinės ir kitos įvairios lankytinos vietos.

 

Akmens trinkelės naudojamos ir išorėje - eksterjere

Artėja pavasaris ir šiais metais planuojate užbaigti savo namo statybas ir užsiimti jo išorine apdaila? Šių akmens trinkelių pagalba ne sudėtingai atliksite fasado apdailą, kad aikčios net kaimynai. Jei planuojate atnaujinti tik vasarnamį, trinkelės iš akmens dulkių bei stiklo pluošto padės įgyvendinti net neplanuotas ir nesvajotas idėjas, nes vasarnamis taps lyg naujai statytu. Ko daugiau reikia iki pilnos laimės, gražaus estetinio vaizdo ir suprantama, jaukumo. Tik apdailos su akmens trinkelėmis. susikursite sau prabangą neišleisdami daug lėšų, o ir laiko sutaupysite pakankamai daug. Todėl verta pasvarstyti dėl tvoros, pamatų, cokolių ar fasadų apdailos ir daugelis kaimynų ateis pas Jus su klausimu, kaip tai Jums pavyko!?

Techninės akmens trinkelių charakteristikos:

Jų dydis yra: 1,32 m x 3,30 m;

Paviršiaus plotas yra 4,35 m2;

Ir plokštės svoris - 23 kg

Plokštės tinka naudoti:

1. Viduje;

2. Išorėje;

Trinkelės yra atsparios UV spinduliams ir aukštai temperatūrai.

Akmens trinkelės -  neperšlampamos, nesulaiko drėgmės.

Trinkelės yra atsparios erozijai, todėl pasižymi ilgaamžiškumu.

Siūlome pasidomėti kokį Boxe.lt asortimentą siūlo ir grindinio akmens trinkeles. Parduodu trinkeles - Boxe.lt.

Jei akmens trinkelės netinkamos Jums ir taip nusprendėte, pasidomėkite informacija apie klinkerio plyteles.

Taip pat skaitykite:

 

Views: 9047 | Added by: info | Tags: interjero kūrimui, akmens trinkelių imitacija, klinkerio plyteles, eksterjero apdailai, akmens trinkelės | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar