Home » 2018 » Ноябрь » 22 » Dujų silikato blokelių įvairovė
11:22
Dujų silikato blokelių įvairovė

Jei dujų silikato blokeliai yra vienas iš tų gaminių, kurį planuojate įsigyti artimiausiu metu, svarbu prisiminti, kad būtent jie nustebins jus didele įvairove. Taigi, visą didžiulį šių blokelių pasirinkimą galima suskirstyti pagal daugybę kriterijų. Kokie jie?

Dujų silikato blokeliai

Pagal formą

Kad dujų silikato blokeliai yra stačiakampio formos, tai žino daugelis, nes būtent šie ir gali pasigirti pačiu didžiausiu populiarumu. Vis dėlto, tai tikrai nėra vienintelė šių blokelių forma. Dar vienas pasirinkimas – U formos blokeliai, kurie taip pat žavi savitais privalumais.

Pagal tipą

Dar vienas kriterijus, pagal kurį taip pat galime skirstyti prekyboje esančius dujų silikato blokelius, yra tipas. Šiandien gamintojai siūlo daug įvairių tipų blokelių, pavyzdžiui, lygių paviršių blokelių, blokelių su montažine išpjova, blokelių su iškišomis ir pan. Belieka tik pridurti, jog būtent blokelio tipas yra labai svarbus kriterijus pasirinkimo metu.

Pagal gamintoją

Dar vienas rodiklis, kuris gali būti aktualus renkantis blokelius, yra gamintojas. Šiandien rinkoje- daugybė šių blokelių gamintojų, tad nepamirškite ir šio aspekto. Na, o tie, kurie mėgsta tik lietuviškus gaminius, taip pat ras šį lūkestį pateisinančią prekę – tokie blokeliai yra gaminami ir Lietuvoje.

Pagal kainą

Kad ir neturėtų šis rodiklis būti labai svarbus, didelė dalis pirkėjų visada atkreipia dėmesį į tai, kiek kainuos prekė (juo labiau, kai blokeliai yra perkami dideliais kiekiais). Taigi, blokelių kaina yra dar vienas rodiklis.

Matmenys

Pats metas pakalbėti ir apie dar vieną kriterijų, kuris svarbus blokelių įvairovei. Tai- matmenys. Paprastai aukščio bei ilgio atžvilgiu blokelių įvairovė nėra didelė, tačiau kuomet kalbame apie jų plotį, matyti, kad pasirinkimų – labai daug.

Pagal savybes

Dar vienas kriterijus pagal kurį taip pat galima skirstyti šiuos blokelius, yra jų savybės. vis dėlto, dėmesį verta atkreipti, kad kone visi blokeliai pasižymi tomis pačiomis savybėmis – ilgu tarnavimo laiku, ekologiškumu, natūralumu, puikiai šilumos ir garso izoliacija.

Pagal radiacinė spinduliavimą

Radiacinis spinduliavimas- dar vienas kriterijus, kuris taip pat svarbus, kai kalbame apie šių blokelių įvairovę. Belieka tik pridurti, kad skirtingi blokeliai pasižymi skirtingu radiaciniu spinduliavimu.

Taigi, jau įvardijome pagrindinius kriterijus, kuriuos svarbu įvertinti renkantis tokio pobūdžio gaminius. Belieka tik pridurti, kad Boxe.lt duju silikato blokeliai – gaminys, kuris perkamas ne vienai dešimčiai metų. Būtent todėl, turėtumėte negailėti nei laiko, nei pastangų tam, kad rastumėte geriausius. Taigi, prieš įsigydami tuos gaminius, iš kurių bus statomi jūsų namai, susipažinkite su kuo didesniu asortimentu.

Statybinės medžiagos.

Category: Info | Views: 1180 | Added by: info | Tags: duju silikato blokeliu rusys, dujų silikato bloklių kai, kiek kainuoja duju silikato blokeli, duju silikato blokeliai, duju silikato blokeliai kaina | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar