Home » 2016 » Март » 28 » Straipsnių talpinimas nemokamuose bloguose
09:45
Straipsnių talpinimas nemokamuose bloguose

Kas domisi nemokamu straipsnių talpinimu bloguose, dauguma turėjo pastebėti, kad beveik kiekvienas jų turi keistas straipsnių talpinimo taisykles ir tie, kurie tikisi didesnio blogo populiarumo daro pagrindinę klaidą prigalvodami taisykles.

Straipsnių talpinimas

Suprantama, kad nemokamas blogas ar tinklaraštis nėra toks jau ir nemokamas. Metams domenas kainuoja apie 10 eurų su PVM, o talpinimas serveryje kainuoja dar apie 30-40 eurų su PVM. Taigi, viso blogo savininkams jų kūrinys kainuoja apie 40-50 eurų su PVM. Taigi, tad kam jiems kurti nemokamą tinklaraštį, jei jis jiems kainuoja, o paslaugos siūlomos nemokamai.

Pasidomėję plačiau pastebėsite, kad lietuviai nėra tie specialistai, kurie sugebėtų tinkamai administruoti ir saugoti savo blogus bei didinti jų populiarumą bei PA/DA. Daugelis blogų savininkų nepagalvoja apie vartotoją, tik apie savo sukurto blogo populiarumą bei būsimas pajamas. Taip, taip ir nereikia bandyti ginčytis, kad blogą kūrėte nemokamai tik iš idėjos ar savanorystės tikslų paskatinti. Taip nėra ir labai lengvai tai įmanoma įrodyti.

Dažniausiai, pradžioje, kai tik startuoja tinklaraštis, straipsniu talpinimas yra siūlomas nemokamai. Talpinant straipsnius yra siūloma patalpinti ir vieną kitą aktyvią nuorodą tačiau, bėda yra ta, kad neperskaitę straipsnių talpinimo taisyklių nesužino, kad aktyvios nuorodos gali būti pašalintos jau po 6 mėnesių paliekant tik patį straipsnį.

Pasidomėkite plačiau:

SEO paslaugos

Taigi, masinė vagystė ir intelekto pasisavinimas siūlant nemokamų straipsnių talpinimo paslaugą prasideda nuo to, kai rašantieji ar jau parašiusieji masinami nemokamais straipsnių talpinimais. Blogo administratoriui pašalinus aktyvias nuorodas iš Jūsų straipsnio, jis pradės nešti naudą ne Jums, bet tinklaraščio savininkams, todėl prieš "užkibdami ant kabliuko" pavadinimu nemokamas straipsnių talpinimas pasidomėkite ar po 6 mėnesių neliksite kaip katinas su maišu ant galvos. Pasidomėkite kiek tai kainuoja.

Taip pat skaitykite:

Kiti nemokamų blogų savininkai elgiasi kiek kitaip, tačiau straipsnių talpinimo paslauga yra siūloma panašiu principu, tik su padidintu "filtru", jei Jūsų talpinamų straipsnių straipsnių turinys sutaps su tinklaraščio savininkų atliekamų paslaugų turiniu, pavyzdžiui, kad ir siūlomos SEO paslaugos su SEO.itturas.lt, jau po dienos Jūsų straipsnis gali būti Jums nebepasiekiamas, o blogo savininkai jį bus pasisavinę be jokio išraudimo.

Skaitykite daugiau. Ir Bloge.

Category: Info | Views: 3367 | Added by: info | Tags: straipsniu talpinimas, straipsnių talopinimas | Rating: 5.0/1
Total comments: 2
avatar
0
1 info • 09:55, 28.03.2016
Nemokamų blogų medžiotojų dėmesiui! Nemokamų straipsnių talpinimo nebūna, bent jau Lietuvoje. Lietuviai yra užvaldyti materializmo, todėl patalpinę nemokamą straipsnį, vėliau galite pasigailėti sugaištu laiku.
avatar
0
2 info • 14:00, 30.03.2016
Būtina žinoti, kad rašomi straipsniai negali būti banalūs. Pirmi tokiu principu parašyti straipsniai gali "praslysti", tačiau talpinant tokius kelis rezultatai sumažės.
avatar