Home » 2017 » Апрель » 11 » Kai gelbėja pigus KASKO draudimas internetu
09:11
Kai gelbėja pigus KASKO draudimas internetu

KASKO draudimas nėra privalomas, todėl apsidrausti norinčių nėra tiek daug, kaip draudžianti privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu, bet... Visada yra bet, nes TPVCAD (kas nežino, tai privalonojo draudimo trumpinys), atlygina nuostolius tik nukentėjusiai pusei. Todėl, jei autoįvykį padarėte Jūs, suprantama, kad už tai privalėsite ir atsakyti.

Iš aukščiau išdėstytų minčių jau supratote, kad KASKO draudimas yra savanoriškas, todėl tik Jūs galite spręsti norite didesnio saugumo automobiliui ar pakanka tik privalomojo. Tik verta atminti, kad kiekvienas vairuotojas riziką prisiima ant savo pečių. Be to, apgadintas prabangus automobilis neša didelius nuostolius, kurių nepadengs TPVCA draudimas. Todėl rinktis pigesnį KASKO draudimą taip pat naudinga.

Kokią apsaugą siūlo pigus KASKO draudimas internetu?

Jei TPVCA draudimas yra privalomasis, KASKO draudimo paslaugas galite rinktis pasirinktinai ir atsižvelgdami į savo poreikius. Šio draudimo paskirtis apsaugoti transporto priemonės savininką nuo įvairių galimų nuostolių stichinių nelaimių metu, vagystės atveju, jei automobilis apgadintas namo kieme ar kur kitur, įvairių mechaninių sužalojimų ir kitais atvejais, nuo kurių neapsaugo privalomasis civilinės atsakomybės draudimas. 

Įsivaizduokite, važiuojate automagistrale Vilnius Klaipėda, nes tikitės atostogas praleisti Palangoje. Nutikti kelyje lyg ir negali nieko, bet lenkiant sunkiasvorę techniką, paimkime, kad ir sunkvežimį su prekėmis, iš po jo ratų atskriejo nedidelis akmuo, kuris pataikė į Jūsų priekinio stiklo dešinį kampą. Nuo didelio smūgio stikle atsirado pakankamai didelis įskilimas. Su tokiu pažeidimu pasiekti Palangą galima, bet pagal automobilių techninių reikalavimų direktyvą, priklausomai nuo stiklo pažeidimo galima susilaukti dėmesio ir iš kelių policijos. Todėl, kad tam tikro dydžio stiklo pažeidimas draudžia naudoti transporto priemonę dėl sumažėjusio matomumo rizikos kelyje.

Pasinervinote, bet smagiai pailsėjote Palangoje ir grįžote namo. Toks skilęs langas nekels Jums jokių rūpesčių, nes jei buvote apsidraudęs pigiu KASKO draudimu internete ar tiesiogiai užsisakėte pas brokerį, gali būti, kad stiklą galėsite pasikeisti ir už jį Jums sumokės draudimo kompanija, kurioje buvo drausta Jūsų transporto priemonė.

Panašiais atvejais apie KASKO draudimą prisimena taupūs, kurie nesinaudojo šiomis paslaugos iki kol neįvyko koks nors nelaimingas atsitikimas. Kieme vaikai gali perbrėžti automobilio dureles, kapotą ar galinę dalį raktu taip, kad poliravimu žymės užmaskuoti nepavyks. Arba vėtros metu ant Jūsų automobilio užkrito nulūžusi medžio šaka. TPVCA draudimas tokių nelaimių nedraudžia, tad, jeigu neturėsite KASKO draudimo tokiais atvejais, nuostolius teks skaičiuoti pačiam ir pačiam imtis padarytos žalos šalinimo.

Taip pat skaitykite:

Jei dar nesupratote KASKO draudimo naudos, nelaukite kol nutiks koks nors įvykis priversiantis jį prisiminti ir pagalvoti apie buvusią galimybę apsidrausti ir išsaugoti savo automobilį bei Jūsų piniginę nuo patirtos žalos.

Naudokitės KASKO draudimo paslaugomis ir būsite saugūs.

Taip pat skaitykite:

Category: Draudimo paslaugos | Views: 12860 | Added by: info | Tags: pigus kasko draudimas, kasko draudimo nauda, kasko draudimas pigiau, kasko draudimas internetu, kasko | Rating: 5.0/1
Total comments: 1
avatar
0
1 ramintavarnelyte • 16:42, 28.06.2017
Mane jau ne kartą išgelbėjo draudimas automobiliui https://www.ld.lt/privalomasis-draudimas Gal ir gerai, kad jis yra privalomas, nes kitu atveju būtų blogai pasibaigę...
avatar