Home » 2017 » Май » 31 » Ilgiausias terminas reiškia pigiausias
08:21
Ilgiausias terminas reiškia pigiausias

Jei statistikos departamentas atliktų rinkos apklausą bei analizę greičiausiai, kad išsiaiškintų ir taip suprantamą faktą apie lietuvių draudimo paieškas, kuris turėtų būti pigiausias. Kaip jau yra daugelis draudikų paskelbę, kad pigiausias dar nereiškia geriausią. Taip, jie sutinka su tuo, kad kainos atžvilgiu ji gali būti pigiausia, bet lyginant su pateikiamomis sutartyje sąlygomis, tai gali būti visiška priešingybė draudžiančiam savo transporto priemonę.

Nuo to laiko, kai draudimas automobiliui buvo paskelbtas privalomu, internetinėje erdvėje atsirado labai daug skaičiuoklių, kurios siūlosi padėti apsidrausti per trumpą laiko tarpą. Deja, bet ne visos skaičiuoklės yra naudingos, pavyzdžiui, vienos skaičiuoklės iškarto pateikia visų draudikų pasiūlymus vienu metu, todėl jos yra patogios palyginant kainas bei sąlygas tarpusavyje. Kitos gi skaičiuoklės sugaišta mūsų laiką, nes suvedus visus prašomus duomenis ir tikintis gauti kainą, ji tiesiog paprašo suvesti savo telefono numerį bei elektroninio pašto adresą tam, kad išsiųsti užklausimą. Tad tokios užklausimo formos nereikėtų vadinti skaičiuokle, ji neatitinka įvardinamų funkcijų.

Naudinga pasidomėti:

Suprantama, kad kiekvienas transporto priemonės savininkas tikisi geriausio pasiūlymo už protingą kainą, todėl Lietuvoje pigiausias automobilio draudimas skaičiuoklėje vilioja daugelį, kaip medus masina ir vilioja bites. Deja, bet dar ne visi žino ar yra perpratę, kad pigiausias dar nėra geriausias. Įsigiję pigiausią draudimą savo automobiliui pamiršta ir nekreipia dėmesio į pasiūlytas pigiausias sąlygas.

Draudimo ekspertai skelbia tik vieną faktą ir kada pigiausias automobilio draudimas iš tikro yra pigiausias. Jei pastebėjote, draudimo paslaugas galima užsisakyti tam tikram laikotarpiui. Tai yra, jei draudimo transporto priemonei Jums reikia tik pabuvimui Lietuvoje, suprantama, kad draudimas vienam mėnesiui bus geriausias pasirinkimas. Bet vertėtų atkreipti dėmesį ir kainą, nes vieno mėnesio automobilio draudimo kainą yra brangiausia, lyginant su kitų terminų kainomis. Pavyzdžiui, kitas ir didesnis terminas yra trijų mėnesių automobilio draudimas ir šio termino kaina yra apie 10-15 procentų mažesnė, nei mokėtumėte už vieno mėnesio terminą. Trečias terminas yra ilgesnis ir siekia 6 mėnesių draudimo terminą, kuris lyginant su 1 mėnesio draudimo kaina yra apie 20 procentų pigesnė. Paskutinis, ketvirtas siūlomas terminas yra maksimalus, tai yra draudimas dvylikai mėnesių. Būtent šį draudimo laikotarpio kainą draudikai ir įvardina kaip pigiausią draudimą automobiliui. Jei lyginant vieno mėnesio ir 12 mėnesių tarpusavyje kainas tampa akivaizdu, kodėl draudimas automobiliui yra vadinamas pigiausiu draudžiantis būtent dvylikai mėnesių. Paskaičiavus akivaizdu, kad dvylikos mėnesių draudimo kaina yra mažesnė net iki 30-40 procentų. Štai kodėl draudžiantis maksimaliu automobilio draudimu jis yra įvardinamas pigiausiu.

Suprantama, kad ne visi transporto priemonių savininkai yra pasiryžę tiek ilgai eksploatuoti savo mašinas, todėl ne visi paiso ir domisi pigiausiu mašinos draudimu. Tai kiekvieno asmens individualus sprendimas, kuris veda prie didesnių išlaidų draudimo paslaugoms. O kaip būtų, jei savininkai turėtų 2 ar net 3-4 mašinas? Tikėtina, kad didelių lėšų praradimų tokie asmenys neišvengtų.

Taip pat skaitykite:

Bet, kaip sakoma, nesiruošiame mes visų auklėti ar mokyti. Kiekvienas suaugęs ir gebantis skaičiuoti supras, jog mes tik norėjome pateikti kainų palyginimus, kurie veda prie pigiausio draudimo atradimo. Tad, jeigu Jūs atradote sau naudingos informacijos tikimės, kad drausitės maksimaliu transporto priemonės draudimu, kad draudimo paslauga Jūsų automobiliui būtų pigiausia.

Category: Draudimo paslaugos | Views: 155140 | Added by: info | Tags: automobilio draudimas pigiausias, pigiausias draudimas, pigiausias auto draudimas, pigiausias masinos draudimas, pigiausias automobilio draudimas | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar