Home » 2017 » Май » 9 » Drausti automobilį internetu daug pigiau
12:43
Drausti automobilį internetu daug pigiau

Lietuva, kaip ir daugelyje civilizuotų šalių, prieš dešimt metų priėmė LR transporto priemonių civilinės atsakomybės privalomojo draudimo įstatymą, kuriuo remiantis iki šiol yra reguliuojamos ir kontroliuojamos eismo dalyvių teisės.

Kadaise mums tekdavo vykti pas draudimo bendrovės biure sėdintį brokerį, ilgai klausyti jo kalbų, įvairių pasiūlymų, kurių pagalba jis bandydavo prisidurti prie pagrindinio uždarbio. Šiuolaikiškos technologijos leidžia išspręsti mūsų užimtumo klausimus, todėl automobilio draudimas internetu yra pasiekiamas kiekvienam civilizuotam vairuotojui. Žinoma, liko ir gyvų pokalbių galimybė tiems, kurie mėgsta paplepėti ir savo "negative" energiją perduoti kitiems.

Kokias gi privilegijas siūlo draudimas internetu?

Pradžioje reikėtų paminėti laiko taupymą. Šiuolaikiški žmonės, ypač jaunimas yra linkęs savo darbus ir susitikimus planuoti. Todėl tokių užimtų žmonių dienotvarkėje yra suskaičiuota kiekviena minutė. Panaši situacija ir verslininkų rate, jiems dar sunkiau atitrūkti nuo darbų, net ir savo šeimos naudai. Todėl pasiūlymas ir pigesnė galimybė apsidrausti internete yra pats geriausias pasirinkimas tokiems užimtiems žmonėms, kurių laikas yra kur kas brangesnis ir vertingesnis.

Kitas variantas - patogumas. Jei ankščiau tekdavo vykti į brokerių kontorą ir sėdėti bei laukti eilėje savo eilės, tai šiuolaikiška skaičiuoklė ne tik padeda sutaupyti laiką, bet ir siūlo nepakeičiamą patogumą. Nes vienoje erdvėje galima sulaukti visų draudikų pasiūlymų vienu metu, todėl išsirinkti priimtinas sąlygas bei kainą bus labai patogu.

Jei ne pigiausia, tai viena iš pigiausių kainų. Sėdint kabinete pas brokerį nebuvo galimybių patikrinti kitų brokerių siūlomas kainas, o lankyti kiekvieną jų dėl pigiausios paieškos nėra prasmės, pačios paieškos kaštai gali kainą pakelti iki ankščiau pačios brangiausios matytos. Draudžiantis internetu galima ir automobilio draudimo pasiūlymo sulaukus internetu galima vienu metu pamatyti visų draudikų siūlomas kainas. Tai reiškia, prie to, kad Jūs jau nebevažinėjate ir nebeieškote pigiausio draudimo savo automobiliui, bet dar ir sutaupote matydami kainas nuo pigiausios iki didžiausios. Ar gali kas būti pigiau?

Prabangų automobilį taip pat galima apdrausti internetu. Jei ankščiau dėl KASKO draudimo tekdavo vykti pas brokerius sutarties pasirašymui bei formalumų su nuotraukomis įgyvendinimui, tai šiuolaikiška paieška siūlo išeitį - KASKO draudimą internetu. Draudžiantis internetu KASKO nuotraukos siunčiamos draudimo brokeriams, kurie įvertinę ar jos darytos pagal taisykles įkainos ir Jūsų automobilio KASKO draudimo paslaugą.

Taip pat skaitykite:

Taigi, draudžiant nuosavybės teise priklausančią transporto priemonę internetu visose srityse jaučiama nauda. O jei, vis dar esate mėgėjai draustis gyvai ir su brokeriais paplepėti, kartą pabandę apsidrausti automobilį internetu pamiršite laiko gaišimą ir išlaidavimą kelionei iki draudimo brokerių biuro.

Category: Draudimo paslaugos | Views: 10154 | Added by: info | Tags: kasko draudimas internetu, automobilio draudimas internetu, pigiausias automobilio draudimas, auto draudimas internetu, masinos draudimas internetu | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar