Home » 2022 » Февраль » 8 » Automobilio padangos internetu vasarai
11:11
Automobilio padangos internetu vasarai

Vasarinės padangos automobiliams internetu yra vis dar populiarėjanti paslauga. Nors internetu pirkti galima jau senei, kone prieš 10 metų, tačiau šiuo metu toks vairuotojų pasirinkimas ypač išpopuliarėjo. Dažniausiai internetu vairuotojai perka artėjant vasaros sezonui, kai žiemines padangas privalu pasikeisti į vasarines. Todėl Beepunkt.lt vasarinės padangos internetu yra geriausias pasirinkimas kiekvienam transporto priemonės valdytojui.

Perkant automobilių padangas vasarai internetu

Jokia paslaptis, kad nuo balandžio pirmos iki dešimtos dienos privaloma pasikeisti žiemines į vasarines padangas. Neretai, prieš vasaros sezono pradžią, vairuotojai pasitikrina savo turimas padangas. Tad kai kuriais atvejais nustatoma, kad jų būklė techniškai yra netvarkinga ir vasarinės padangos tapo nebetinkamomis naudojimui dėl saugumo. Tad šioje vietoje į pagalbą skuba Beepunkt.lt padangų ekspertai. Jų siūlomos naujos vasarinės padangos internetu automobiliams yra pigesnės, nei fizinėse parduotuvėse. Tačiau tai dar ne vienintelis kriterijus pagal transporto priemonių savininkai renkasi apsipirkimą internetu - Beepunkt.lt parduotuvėje.

Naudinga pasidomėti:

Kriterijai lemiantys vasarinių padangų pirkimą internetu

Beepunkt.lt padangų specialistai pastebi progresą, kai vasarinės padangos yra užsakomos internetu. Atlikus nedidelės padangų pirkėjų internetu grupelės apklausą paaiškėjo, kad vasarinių padangų kaina turi mažiausią įtaką apsisprendimui. Tam įtakoja keli padangų internetu pirkimo privalumai vairuotojams. Tad kelis pagrindinius kriterijus svarbu žinoti kiekvienam abejojančiam ar pirkti internetu vairuotojui.

  • Pagrindinis kriterijus, kurį įvardina Beepunkt.lt specialistai - laiko sutaupymas. Perkant padangas automobiliui vasarai internetu laiko sutaupoma gan nemažai. Pusė dienos ar visa para tikrai. Todėl padangos vasarai tapo tokiomis populiariomis perkant ir internetu - Beepunkt.lt parduotuvėje;
  • Patogumas užsisakant internetu su pristatymu į vietą. Praktiški vairuotojai vasarines padangas internetu perka ne iškart. Pradžioje jie susiderina su auto servisu dėl padangų keitimo paslaugos. Vėliau išsirinkę Beepunkt.lt tinkamiausias vasarines padangas jas užsako internetu su pristatymu į servisą. Padangų nebereikia nešioti, gaišti laiką perkraunant ir sunaudojant nemažai fizinės jėgos. Štai kodėl Beepunkt.lt vasarinės padangos yra dažnai pasirenkamos pirkimui internetinėje parduotuvėje;
  • Kitas ne ką mažiau svarbus kriterijus yra vienu metu visų vasarinių padangų palyginimas. Tai galima patogiai atlikti tik internetu, kadangi fizinėse parduotuvėse teks vaikščioti, o jei nerasite savo matmenų, teks dar ir pasivažinėti po miestą, rajoną. Tad vasarinės padangos: R15, R16, R17, R18, R19, R20, R21 ar kito diametro bei parametrų padangos Beepunkt.lt surandamos patogaus filtro pagalba.

Taigi, apibendrinant informaciją, kuri ir taip patvirtina vairuotojų pasirinkimą, internetu pirkti vasarines padangas yra pigiau, todėl automobiliui ne tik rasite tinkamiausias padangas, bet ir sutaupysite brangaus laiko, lėšų ir fizinių resursų, emocijų.

Svarbiausia tik nepamirškite nuo kada yra keičiamos vasarinės padangos. Būkite saugūs kelyje!

KONTAKTAI:

Gedomaksis, MB  

Veiverių g. 9B-62, LT-11346 Vilnius 

 +370 672 13081

info@beepunkt.lt

Category: Info | Views: 1809 | Added by: aidasrakstys | Tags: padangos pigiau, vasarines padangos, vasarines padangos pigiau, vasarines padangos r17, vasarines padangos r16, vasarines padangos nuo kada, vasarines padangos r15, vasarines padangos internetu, pigios padangos, nuo kada vasarines padangos, vasarines padangos internetu pigiau, vasarines padangos r18 | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar