Home » 2017 » Май » 3 » Taupantiems laiką padeda draudimas internetu
12:59
Taupantiems laiką padeda draudimas internetu

Draustis internetu yra pamėgę beveik visa dauguma automobilių bei kitų transporto priemonių savininkų. Tai itin patogu draudimo paieškos paslauga, kai neišeinant iš namų ar darbo kabineto galima užsisakyti arba pratęsti bet kurios rūšies draudimą.

Pasinaudojant proga norime informuoti, kad griežtų bausmių sulaukia visi eismo dalyviai, kurie transporto priemonės naudojimo metu nėra jos apdraudę civilinės atsakomybės draudimu. Padidintai kontrolei dauguma draudikų sankryžose yra sumontavę kameras, kurių pagalba yra fiksuojamas kiekvienas pažeidėjas, kuris važinėja be draudimo. Tokia prevencija veikia ne visada, bet paskatinimas apsidrausti - geras.

Palikę prevencines priemones nuošalėje pabandykime išsiaiškinti draudimo internetu naudą. Pradedant šią temą iškart į galvą ateina mintis, kad tai yra patogu, nes dėl paslaugos nereikia išeiti iš namų ar biuro bei vykti pas draudiką gaištant tam laiką. Sutinkate? Užskaitome, automobilio draudimas internetu yra patogu. Kita mintis, kuri atėjo pabaigus pirmą mintį, tai, kad draudžiantis internetinėje erdvėje galima sutaupyti kur kas daugiau. Paimkime pavyzdį, gyvenate Vilniaus pakraštyje ir Jums artėja privalomo draudimo poliso galiojimo terminas, bet darbų ir įvairių reikalų turite begales, todėl niekaip nesusiruošiate nuvykti pas savo brokerį. O jei ir susiruošėte pas jį, tai atstumas iki nuo namų ar darbo kabineto verčia susimastyti ar iš tikro verta tai daryti. Taigi, važiuojant pas brokerį netaupomas laikas, deginamas kuras ir nevykdomi Jūsų asmeniniai darbai. todėl, greičiausiai, kad ir šį teiginį galima užskaityti kaip naudingą! Trečias teiginys galėtų būti tai, kad vienoje vietoje, šiuo atveju draudimo skaičiuoklėje galima gauti visų draudikų pasiūlymus vienoje vietoje. Tai labai naudinga ieškant geriausio varianto, tad tvirtinti, kad skaičiuoklėje pateiktos kainos bei draudikų sąlygos atitinka visus Jūsų lūkesčius.

O naudotis su draudimo skaičiuokle nėra sudėtinga, pasirinkus draudimo rūšį, mūsų atveju, kad ir privalomas civilinės atsakomybės draudimas pasiekiamas vos per kelias minutes. Draudimo skaičiuoklėje privalu suvesti transporto priemonės valstybinį numerį ir savininko kodą, ar tai būtų įmonė, ar fizinis asmuo. Po draudimo galiojimo pasirinkimo 2 minučių bėgyje Jums bus pateikti visų draudikų pasiūlymai iš kurių galėsite rinktis geriausias sąlygas arba priimtinai mažesnę kaina. Nors ne visada mažesnė kaina reiškia gerai, todėl pasidomėti ir draudimo sąlygomis yra naudinga kiekvienam.

Taip pat skaitykite:

Draudžiantiems savo automobilius naudinga žinoti ir tai, kad apsidraudus draudimo paslaugos įsigalioja ne tą pačią dieną, todėl nelikite "ant ledo" galvodami, kad apsidraudus tą pačią dieną jau galima naudotis ir turima transporto priemone. Būkite atidūs, žinokite savo auto draudimo poliso galiojimo pasibaigimo datą, taip išvengsite nesusipratimų ar net baudų.

Category: Draudimo paslaugos | Views: 16518 | Added by: info | Tags: automobilio draudimas internetu, automobilio draudimas, auto draudimas internetu, masinos draudimas internetu, masinos draudimas, auto draudimas | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar