Home » 2017 » Ноябрь » 1 » Svarbu nepraleisti progos ir pasirinkti tinkamai
15:14
Svarbu nepraleisti progos ir pasirinkti tinkamai

Tirpstant sniegui ir šylant orams, dažnas statybininkas pradeda darbus, kurių atlikti neleido prasto oro sąlygos. Statybų darbai bunda, liejami pamatai ar dengiami stogai, todėl prasideda stogo dangų paieškos. Visi tikisi rasti pigiausią ir žinoma, aukščiausios kokybės. Deja, bet taip nėra.

Pavasarį dauguma lietuvių patraukia sodų link. Suprantama, kad po žiemos ten laukia daug darbų. Kas renka šiukšles, degina senienas, o kiti gi, bando atnaujinti sodo namelio stogus. Žinoma, jei tame namelyje negyvenama per žiemą, tai lengvo sodo statinio stogo uždengimui čerpių nereikia. Tai būtų prabanga ir nereikalingas pinigų švaistymas. Bet pvc ar skardinė stogo danga galėtų būti geriausias pasirinkimas tokiems sprendimams. Jei namukas sode nėra didelis, tai ir pvc lapų ar skardos karpinių reikės nedaug. Sutaupysite daugiau lėšų, bus galima investuoti į sodo gėrybių sėklas ar sodinimo technikos samdymui.

Naudinga pasidomėti:

Suprantama, kad pavasarį dažniau žmonės aplanko ir turimus garažus. Taigi, daugelis transporto technikos mėgėjų turi savo garažą. Tai lyg antrieji namai tiems, kurie patys mėgsta pasikrapštyti prie savo automobilio, sodo technikos ar įvairių buities prietaisų. Bet neretai, tokių garažų stogai nėra amžini, dažnai prakiursta ar įlūžta žiemą iškritus didesniam kiekiui sniego. Todėl užlopyti stogą ar pakeisti jo dangą yra labai svarbu, jei žvelgsite plačiau ir pasirūpinsite garažo stogu kitai žiemai. Priklausomai nuo buvusios garažo stogo dangos verta rinktis panašią. Jei stogas buvo skardinis ir užpiltas tik smala, tada naudinga pašalinti smalos plotą, kuriame prateką vanduo į garažo visų ir toje vietoje stogą uždengti prilydoma danga. Toks procesas nereikalauja didelių investicijų ir daug darbo. Tereikia įsigyti stogo dangą norimo ploto užklijavimui, pasiimti ar pasiskolinti kaitlentę, kurios pagalba pakaitinsite įsigytą dangą ir šiltą dieną nesunkiai uždangti garažo stogą.

Jei garažo stogas buvo dengtas šiferiu ir jis įlūžo dėl žiemos. Tokiu atveju naudinga būtų stogo danga PVC. PVC lapai nėra didelis, jų matmenys įvairūs, todėl galėsite sau pasirinkti ne tik dydį, bet ir spalvą. O svarbiausia, kad tokia stogo danga bus kur kas tvirtesnė ir ilgaamžiškesnė, nei pasenę šiferio lapai, kurie kiekvieną žiemą priverčia kamšyti vis didesnes skyles stoge.

Taip pat skaitykite:

Taigi, jei manote, kad stogo dangos pasirinkimas yra sudėtingas, tada kreipkitės į pardavėjus, išsakykite savo planus o šie savo ruožtu Jums pasiūlys tokią dangą, kuri labiausiai atitiks Jūsų reikalavimus ir lūkesčius.

Statybinės medžiagos.

Category: Info | Views: 8027 | Added by: info | Tags: keraminės čerpės, stogo danga, pvc stogo danga, betoninės čerpės, stogo dangos kaina, stogo cerpes | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar