Home » 2018 » Январь » 31 » Kodėl daugelis renkasi vonios restauravimą?
14:22
Kodėl daugelis renkasi vonios restauravimą?

Stiprus ir baltai žvilgantis vonios paviršius - kiekvienos namų šeimininkės svajonė. Deja, bet net ir pradėjus naudoti šiuolaikiškas vonias, savo grožį jos pamažu praranda ir tai pastebima. Pigiausios vonios tarnauja kur kas mažiau, o prabangių gali įsigyti ne visi. Bet džiugi naujiena yra tai, kad net ir senovines vonias galima atgaivinti, kad šios tarnautų dar tiek pat, kiek tarnavo iki šiol.

Plieninės ar špyžinės vonios daugeliui tarnavo ilgą laiką ir tik dėl išorinės vonios išvaizdos ir nepatrauklaus estetinio vaizdo jų atsisakoma, išmetant į savartyną ar priduodant į metalo supirktuves. Planuojantiems išmesti eilinę ir jau "atitarnavusią" vonią yra naudingas pasiūlymas, kuris padės prikelti vonią naujam gyvenimui ir leis vėl mėgautis jos blizgesiu dar tiek pat laiko. Profesionalus vonios restauravimas už nedidelę kainą padės išspręsti visus klausimus ar reikia naujos vonios ir sudėlios visus taškus ant i.

Šiuolaikiškos technologijos ir specialūs įrankiai kuria stebuklus. Iš pasenusios, "nuplikusios" ir rūdimis pasidengusios vonios, vos per kelias valandas yra sukuriamas šedevras, kuris nepalieka abejingais net ir pačius didžiausius skeptikus. Panaudojus nano medžiagas ir technologijas Jūsų vonia sublizgės, lyg būtumėte įsigiję ją naują. Bet ši bus ypatinga tuo, kad už ją nereikės mokėti 500-700 eurų, jos nereikės transportuoti ir sukti galvą kai ją vėl sumontuoti, o kur dar senos išmontavimas. Kam gaišti laiką ir išlaidauti išmontavimo ir sumontavimo darbus atliekantiems, jei už pakankamai gerą kainą galima savo seną ir susidraugautą vonią atnaujinti taip, kad iš šalies pažiūrėjus nebus įmanoma nuspėti, kad prie akis yra senutėlė vonia, kuri buvo atgaivinta.

Restauruotos vonios nano dangos technologija yra itin tvirtos ir ilgaamžės. Jos atsparios įvairiems chemikalams ir išoriniam poveikiui, todėl po restauravimo darbų atlikimo, savo numylėtine galėsite džiaugtis dar apie 20 metų. Užsisakius šią unikalią paslaugą, kurią teikia profesionalūs meistrai iš Kauno, restauruota vonia galėsite mėgautis jau po 24 valandų. Vargu ar dar galima rasti ką nors greičiau, kokybiškai ir už priimtiną kainą.

Taip pat skaitykite:

Kam Jums naujos ir abejotinos kokybės vonios, jei drąsiai galima pasirinkti aukščiausią kokybę atitinkantį restauravimą ir vonios ilgaamžiškumą už gerą kainą. Naudinga įvertinti ir visus išmontavimo bei montavimo darbus, kurie taip pat kainuoja. Ir jeigu darbų imsitės patys, sugaišite dar ir laiko.

Naudinga atsisakyti pigių ir nekokybiškų vonių ir pasinaudoti senos restauravimo paslaugomis. Netikite, pabandykite paskaičiuoti.

Category: Info | Views: 5222 | Added by: info | Tags: vonių atnaujinimas, vonių restauravimas, kokybiškas vonios restauravimas, vonios restauravimas, vonios atnaujinimas | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar