Home » 2017 » Декабрь » 26 » Informacija apie biologines bakterijas nuotekoms
13:36
Informacija apie biologines bakterijas nuotekoms

Nuotekų valymo įrenginiai yra skirti aplinkos užterštumo kontrolei. Jų dėka nuotekos yra išvalomos iki tam tikro lygmens, kai valytas vanduo gali būti išleidžiamas į gruntą ir gruntinius vandenis. Tokia nuotekų priežiūra ir jų valymas leidžia užtikrinti mūsų švaria aplinką ir užkirsti kelią ekologiškoms katastrofoms. Juk kai kurie namai vandenį semia iš šalia esančių šulinių, todėl užteršus gruntinius vandenis atsirastų tikimybė užteršti ir šulinio vandenį, kurį daugelis naudoja maisto gamybai.

Todėl nuotekų valymo įrenginių priežiūra taip pat yra gan svarbi, kad jų darbinės funkcijos būtų maksimalios, o nuotekos išvalomos maksimaliai gerai. Tokių darbų užtikrinimui yra naudojamos buksvarus.lt biologinės bakterijos kanalizacijos sistemoms. Tai nėra cheminis produktas, todėl yra maksimaliai draugiškai aplinkai ir mus supančiai gamtai.

Buksvarus.lt efektyvios biologinės bakterijos nuotekų sistemų priežiūrai yra skirtos tam tikrų funkcijų atstatymui bei atsiradusių problemų efektyviam šalinimui.

1. Neprižiūrima kanalizacija ir nuotekų valymo įrenginiai pradeda skleisti nemalonius kvapus. Tokių nemalonių kvapų atsiradimui kanalizacijoje ar valymo įrenginių talpyklose atsiradimui įtakoja įvairios medžiagos, kurios į sistemą patenka kartu su nuotekomis. Tai ir maisto likučiai bei įvairios kilmės riebalai. Namuose naudojamos cheminės priemonės švaros palaikymui, tai ir skalbimo milteliai, minkštikliai, grindų valymo priemonės ar indų plovimo priemonės, kurių sudėtyje dažnai būna įvairių cheminių elementų. Visi jie nuotekose jungiasi į tam tikrus junginius. Vieni junginiai pradeda lipti prie vamzdyno sienelių, kauptis į vieną krūvą ir mažinti nuotekų pralaidumą. Kiti mikroorganizmai sukuria blogąsias bakterijas, kurios ir pradeda skleisti nemalonius kvapus. O apleista kanalizacija dažnai smirda nepakeliamu kvapu, kurio panaikinti be tam tikrų priemonių nėra įmanoma.

Priemonė septikų priežiūrai STARWAX 637;

2. Aukščiau išvardintos organinės medžiagos, kurios nuotekose pradeda jungtis ir sudaryti įvairius junginius, neprižiūrimoje kanalizacijoje pradeda ją kimšti. Nuo pralaidumo sumažinimo iki kanalizacijos užkimšimo lieka tik tam tikra laiko atkarpa, per kurią susidarę junginiai visiškai ją užkimš. Paprastos priemonės, tokios kaip kanalizacijos trosas ar lynas gali padaryti kamštyje nedidelė skylę per kurią nuotekos vėl nubėgs. Bet tokios priemonės nėra visiškai veiksmingos, nes problemą pašalina tik iš dalies. Vėl išlieka tik laiko klausimas, per kurį junginiai vėl pilnai užkimš padarytą ertmę.

Taip pat skaitykite:

Biologiniai preparatai kanalizacijos ssitemų priežiūrai skaido visas organines medžiagas bei pagreitina jų degradacinius procesus. Tokių reakcijų keliu visi junginiai nuotekose yra išskaidomi iki mikroorganizmo dydžio ir toliau nukreipiami į nuotekų valymo įrenginius galutiniam išvalymui. Išskaidyti riebalai nebelimpa prie kanalizacijos vamzdyno sienelių, o jau prilipusius skaido iki visiško išnykimo. Todėl galima sakyti, kad tokiu procesu yra valoma ne tik visa kanalizacijos bei nuotekų sistema, bet ir patys valymo įrenginiai. Kurie dažnai iš neprižiūrimos kanalizacijos yra labiau užteršiami ir jų sienelės būna aplipusios įvairiais junginiais iš organinių medžiagų.

Buksvarus.lt biologiniai preparatai apsaugos Jūsų įrenginius ir visą nuotekų sistemą nuo galimų problemų ir palaikys jos maksimalias darbines funkcijas.

Category: Info | Views: 8990 | Added by: info | Tags: bakterijos valymo įrenginiams, bakterijos kanalizacijai kaina, bakterijos i kanalizacija, bakterijos kanalizacijai | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar