Home » 2017 » Декабрь » 26

Nuotekų valymo įrenginiai yra skirti aplinkos užterštumo kontrolei. Jų dėka nuotekos yra išvalomos iki tam tikro lygmens, kai valytas vanduo gali būti išleidžiamas į gruntą ir gruntinius vandenis. Tokia nuotekų priežiūra ir jų valymas leidžia užtikrinti mūsų švaria aplinką ir užkirsti kelią ekologiškoms katastrofoms. Juk kai kurie namai vandenį semia iš šalia esančių šulinių, todėl užteršus gruntinius vandenis atsirastų tikimybė užteršti ir šulinio vandenį, kurį daugelis naudoja maisto gamybai.

Todėl nuotekų valymo įrenginių priežiūra taip pat yra gan svarbi, kad jų darbinės funkcijos būtų maksimalios, o nuotekos išvalomos maksimaliai gerai. Tokių darbų užtikrinimui yra naudojamos buksvarus.lt biologinės bakterijos kanalizacijos sistemoms. Tai nėra cheminis produktas, todėl yra maksimaliai draugiškai aplinkai ir mus supančiai gamtai.

Buksvarus.lt efektyvios biologinės bakterijo ... Читать дальше »

Категория: Info | Просмотров: 8946 | Добавил: info | Дата: 26.12.2017 | Комментарии (0)

Nors nuotekų tvarkymas mūsų šalyje jau senei reglamentuotas ir reguliuojamas teisės aktais, dar ne visi žino kaip efektyviai ir pigiau prižiūrėti pačią sistemą. Kanalizacija yra gan sudėtinga sistema nuotekų nukreipimui į valymo įrenginių rezervuarus, todėl netinkama priežiūra gali šį procesą pristabdyti arba pilnai sustabdyti.

Kalbant apie kanalizacijos sistemą, kiekvienas namas tokią turi ir ji yra suprojektuota bei sumontuota individualiai. Daugiabučiuose namuose, beveik daugumoje kanalizacija ir jos sistema yra vienoda. Visų daugiabučio namo gyventojų nuotekos patenka į bendrą namo kanalizaciją ir joje būna nukreipiamos į miesto nuotekų valymo ūkį. Kadangi nuotekas miestuose prižiūri ne gyventojai, bet miestui priklausančios įmonės, namo gyventojams lieka tik apmokėti valymo ir priežiūros sąskaitas, kurios pateikiamos kas mėnesį.

Šiuolaikiškų namų kanalizacijos sistemos yra skirtingos, tai priklauso nuo individualių namų projekto sudėtingumo, bei tam tikrų erdvių ... Читать дальше »

Категория: Info | Просмотров: 7590 | Добавил: info | Дата: 26.12.2017 | Комментарии (0)