Home » 2016 » Сентябрь » 13 » Apie nemokamus blogus arba tinklaraščius
07:55
Apie nemokamus blogus arba tinklaraščius

Nemokami blogai naudingi ne visiems

Taip jau yra, kad savo mintis vieni užrašinėja dienoraščiuose ranka, o kiti, vejami naujausių technologijų sėdi prie kompiuterio ir savo mintis dėto kompiuterinės klaviatūros pagalba.

Pasaulyje, blogų ir įvairiausių tinklaraščių yra prikurta milijonai, jei ne milijardai, tačiau kiekvienas jų neša vis skirtingą naudą jų savininkams. Pavyzdžiui, jei kavinių tinklą ar restoraną turintys asmenys pradės vesti bloga apie maisto gamybą, produktų pasirinkimą bei paruošimą, tai greičiausiai, kad jais susidomės labai daug skaitytojų, o skaitytojai, vedami smalsumo apsilankys ir restorano bei kavinių puslapiuose, ko, greičiausiai ir siekia internetinį blogą su receptais ir maisto gaminimu kūrę. Kai didelis srautas lankosi tavo bloge reiškia, kad didesnis procentas nuspręs apsilankyti restorane ar kavinėje ir gyvai. Štai vienas geras pavyzdys, kaip galima pritraukti lankytojus ir išsireklamuoti save.

Panaši situacija ir su kitų sričių specialistais ar verslininkais. Tarkime, autoservisų savininkams taip pat būtų naudinga rašyti bei turėti tinklaraščius, kuriuose galėtų aprašyti savo paslaugų specifiką, vairuotojų dažnai daromas klaidas, jei remontuotis ketina patys ir panašiai.

Tačiau yra ir kitokios rūšies blogai, kurie apima visas žinomas sritis, todėl užėjus į jį galima rasti gyvą galybę informacijos ir dar daugiau galima rasti tik reklamos. Tokie blogai turi labai didelį lankytojų srautą, todėl jie sėkmingai kuria reklamas ir gauna už jų skelbimą tam tikrą atlygį. Tokie blogai, dažniausiai yra nemokami, juose galima lengvai užsiregistruoti tinklaraštį bet kokiu pavadinimu, žinoma, jei tokio pavadinimo dar nėra. Galima pradėti iškart rašyti ir dėstyti savo mintis, tik nemokamai prisiregistravę, tokią naudą ir tegausite. Nors yra tinklaraščių rašytojų, kurie išmano savo darbą ir savo blogu tikisi kitokios naudos. Ta kita nauda yra taip vadinami internetiniai resursai, kai vienas ir didesnis blogas palaiko mažiuką ir dar augantį, kas paspartina mažojo kilimo procesą.

Taigi, kaip matote, blogų bei tinklaraščių yra įvairių, juose informacijos taip pat galima rasti įvairios, tereikia apsispręsti ko ieškote ir susirasti Jums sunku nebus. Bet rašant ir dėstant savo mintis viešoje erdvėje – bloge, naudą gaus ne visi, į taip pat verta atkreipti dėmesį.

Taip pat skaitykite:

Category: Info | Views: 1774 | Added by: info | Tags: atgalines nuorodos, nuorodu talpinimas, seo straipsniai, seo paslaugos, seo optimizavimas | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar