Home » 2019 » Январь » 19 » Kiek apytiksliai kainuoja SEO paslaugos ir kiek laiko trunka?
16:57
Kiek apytiksliai kainuoja SEO paslaugos ir kiek laiko trunka?

Norint atsakyti į pirmiau pateiktą klausimą, turime viską suskirstyti į 2 dalis. Pirmoji dalis yra tai, kiek SEO kainuoja, o antroji dalis - kiek jūs turėtumėte išleisti SEO paslaugoms. Apie tai, savo nuomone pasidalins vienas iš SEO.itturas.lt specialistų Aidas.

Kodėl jums reikia SEO?

Prieš kalbant apie išlaidas, pirmiausia reikia atsakyti į klausimą, kodėl jums reikia SEO. Reikia paminėti, kad SEO ir interneto rinkodara apskritai gali padėti jūsų verslui augti greičiau nei bet kuri kita priemonė. SEO padės jūsų verslui efektyviau naudotis internetu ir pasiekti didesnę grąžą iš savo investicijų internete.

Kiek kainuoja SEO?

Tai yra pirmasis klausimas, kurį daugelis smulkiojo verslo savininkų klausia, ir visiškai normalu žinoti iš anksto ir prieš priimant sprendimą, kiek SEO kainuos jūsų verslui.

Yra trys skirtingi kainodaros modeliai, kai reikia pirkti SEO paslaugas:

1) Per valandą;

2) Per projektą;

3) Mėnesio mokėjimas;

 

SEO paslaugų kaina per valandą

Valandinis mokestis yra ko gero populiariausias mokėjimo būdas. Mokate SEO kompanijai arba SEO konsultantui fiksuotą kainą už valandą. Kiekvieno mėnesio (ar projekto) pabaigoje jums pateikiama ataskaita su išsamia informacija ir faktiniu dirbtų valandų skaičiumi.

SEO paslaugų kaina vienam projektui

Tai skiriasi nuo valandų kainodaros schemos. Jūs sutinkate su SEO įmonės standartine kaina už visą projektą, nepaisant praleistų valandų. Šis metodas kartais yra geresnis tais atvejais, kai nesate tikri, kiek valandų reikia tam tikrai užduočiai atlikti, o taip pat geriau biudžeto sudarymo tikslais.

Mėnesio paslaugos

Sėkmingiausios SEO kampanijos ima mėnesinį mokestį už paslaugas, todėl vienas iš geriausių sprendimų yra susitarti dėl vidutinio mokesčio. Dažniausiai mėnesio intervalas yra nuo 40 eurų iki 400 eurų. Kaina taip pat priklauso ir nuo to, kokios pagalbos jums reikia, koks yra agentūros lygis, bei paketo dydžio.

Kiek turėtumėte išleisti SEO paslaugoms?

Taigi, kuomet pradeda suprasti, kiek kainuoja SEO paslaugos valandiniu tarifu, ar bet kokiu kitu, kitas dalykas - jums reikia nuspręsti, kiek turėtumėte išleisti SEO paslaugoms.

SEO nėra kaina, o investicija. Pirmas dalykas, kurį reikia suprasti, yra tai, kad SEO nėra jūsų verslo kaina, bet tai yra investicija (ir turbūt viena iš geriausių investicijų, kurias kada nors padarysite).

Pradėkite mažais ir ilgais žingsneliais, tai yra geriau, nei iš karto pakloti daug pinigų trumpam laikotarpiui - SEO užima daug laiko, tai yra žinomas faktas. Tai gali užtrukti iki 6–7 mėnesių tam, kad SEO kampanija sukurtų optimalius rezultatus, taigi turėkite omenyje skiriant biudžetus.

Naudinga paskaityti:

Jei šiais metais turite išleisti pavyzdžiui 10 000 eurų, tada geriau investuoti po 1000 eurų x 10 mėnesių , o ne po 5000 eurų x 2 mėnesius.

SEO.itturas.lt

Šios įmonės SEO specialistai turi didesnę nei 6 metų darbinę patirti. Kaip jie patys sako, optimizuoti puslapius pradėjo spontaniškai. Kai pastebėjo didelį to potencialą, 2013 metais įsteigė ir įmonę. Nuo tada pradėta teikti profesionalias paslaugas numatant projekto įgyvendinimo laikotarpį, kainą ir pasirašant sutartis garantijų įtvirtinimui. Iki šios dienos yra optimizuota begalė projektų. SEO.itturas.lt paslaugos yra siūlomos ne tik Lietuvos rinkai, bet ir užsienio. Todėl profesionalumu šios kompanijos specialistų abejoti neverta.

Visą informaciją galite rasti SEO.itturas.lt

Category: Info | Views: 3768 | Added by: info | Tags: seo optimizavimas, seo optimizavimas kaina, seo kaina, seo paslaugos, kiek kainuoja seo paslaugos, seo paslaugos kaina | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar