Home » 2016 » Сентябрь » 6 » Mokami ir nemokami gyvenimo skelbimai
17:57
Mokami ir nemokami gyvenimo skelbimai

 

Labai patiko, todėl norisi pasidalinti :)

Kodėl nemokami skelbimai?
Kiekvienas žmogus, kuriam neatrodo, kad gyvenimas yra puikus vien dėl to, kad gali savo laiką tuščiai švaistyti prie televizoriaus ekrano ar maigydamas kompiuterio klavišus, bukai žiūrint kokius nors, neva, juokingus vaizdelius, turėtų gyvenime norėti kažko daugiau. Kažko, kas jo gyvenimą papildytų geromis emocijomis, plėstų pažįstamų ratą, tobulintų.
Kalbant apie veiklą, kuri teiktų ne tik emocinę ar fizinę naudą, bet ir finansinę, pirmiausia reikia išsiaiškinti, kas pačiam patinka, kokia veikla neteikia neigiamų emocijų ir nesinori visko mesti ištikus pirmai nesėkmei. Tai didžiulis darbas. Yra net tokį darbą dirbančių žmonių, kurie padeda atrasti save, suvokti, kas tau patinka ir kam esi gabus. Trumpiau tariant, jie išsiaiškina, kokį darbą turėtum dirbti ir kokia profesija žmogui labiausiai tinka. Gabumai yra vienas pagrindinių faktorių, kurie lengvina visą procesą ir padeda atsikratyti perdėtų svajonių. Juk net ir labai norint, ne visi gali „tapti” Mocartu. Reikia būti realistais, kritiškai vertinti savo svajones, bet nenuvertinti savęs. Atradus nišą, kurioje jautiesi (arba galvoji, kad jaustumeisi) kaip žuvis vandeny, reikia surasti būdą, kaip į ją įsilieti. Kodėl nemokami skelbimai negalėtų tapti ta vieta, kur ieškoti svajonių darbo, kuriame jaustumėtės gerai ir galėtumėte visus savo gebėjimus panaudoti tikslingai. Kartais ieškant darbo reikia pagalvoti apie tai, ką tu galėtum duoti darbdaviui, o ne ką darbdavys duos tau. Ne visada viskas gaunama lengvai. Gyvenimo aprašymų siuntinėjimas darbdaviams yra pirmas žingsnis kuris tau nebūtinai garantuos sėkmę ir vietą norimam darbe, bet tikrai numins kelią iki siekiamo tikslo.

Taip pat skaitykite:

Skundžiasi dažniausiai tie, kurie nieko nedaro. Sėdėjimas su televizoriaus pulteliu rankoje ir svarstymas, kad gal kada nors, kas nors įvyks nėra teisingas būdas siekti geresnio ir naudingesnio gyvenimo. Viskas priklauso nuo noro ir pastangų.

Straipsnis paimtas iš rakshtys.blogas.lt

Category: Info | Views: 1191 | Added by: info | Tags: parduodu, nemokami skelbimai, nemokami skelbimai lietuvoje, perku parduodu, skelbimai | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar