Home » 2017 » Ноябрь » 3 » Kiek kainuoja bakterijos įrenginiams
11:23
Kiek kainuoja bakterijos įrenginiams

Kiekvienam iš mūsų yra labai svarbi švari namų aplinka. Jei ne kasdien, tai kas antrą ar trečią mes siurbliuojame ar į kiemą nešame išdulkinti kilimus, valome dulkes nuo buitinių prietaisų ir namų interjero dekoracijų, plauname grindis. Gyvenantys nuosavame name turi kur kas daugiau darbų, jų sąrašas ženkliai didesnis. Tai ir malkų paruošimas žiemai, žiemą jų prinešimas į namus, lapų grėbimas, žolės pjovimas ir žinoma, nuotekų valymo įrenginių priežiūra.

Nuotekų valymo įrenginiai yra tam tikra sistema, kuri surenka ir išvalo perteklinį vandens ir kitų skystų atliekų turinį. Galima taip pasakyti, kad be nuotekų įrenginių name turėtų būti įrengtas tualetas su duobe, kurią nuolatos tektų išvežti. Dabar gi, šiuolaikiški namai turi įrenginius, kurių pagalba nebereikia sukti galvos dėl nuotekų švaros. Galutiniame nuotekų valymo rezultate yra gaunamas paprastas vanduo, kuris yra nukreipiamas į gruntą ir jame jis susigeria bei pasiskirsto po aplinką.

Toks nuotekų valymo procesas nėra kenksmingas gamtai, jei namuose yra įrengti sertifikuoti ir ES standartus bei aplinkos apsaugos reikalavimus atitinkantys įrenginiai. Bet, tokiais įrenginiais naudojasi ne visi, nes ne visi turi tam galimybes. Kai kurie yra įsigiję jau pastatytus namus ir tai reiškia, kad nuotekų sistema juose jau yra sumontuota ir nauji savininkai nieko negali padaryti. O jei ir norėtų, tai naujas nuotekų sistemos projektas ir montavimas kainuotų nemažai.

Štai tokių įrenginių, kaip ir naujų įrenginių sklandaus darbo priežiūrai bei užtikrinimui yra naudojamos tam tikros priemonės. Šios priemonės yra vadinamos bakterijomis valymo įrenginiams. Tai natūralūs fermentai ir bakterijos, kurios pagreitina nuotekose esančių įvairių junginių skaidymą, palaiko įrenginių sklandų darbą ir apsaugo juos nuo įvairių sutrikimų, užkerta kelią nemalonaus kvapo atsiradimui.

Šių švaros priemonių kainos yra įvairios, senukuose, ermitaže, pigu lt ar paprastame prekybos centre galima rasti miltelių, kaip žmonės juos vadina - smėliuko. Jų kainos taip pat įvairios, nors kainuoja vos kelis eurus, jų kiekis taip pat nėra didelis, po 10-30 gramų pakuotės. Tad galima tik paspėlioti, kiek reikėtų įsigyti, kad būtų gaunama pakankama dozė už gerą kainą. Bet tai tik plataus pardavimo priemonės, kurios veda prie vienintelio tikslo, didesnio pelno. Jei norima apsaugoti įrenginius, privalu ieškoti profesionalių priemonių, jų kainos taip pat nėra didelės, o veiksmingumas kur kas didesnis nei "smėliuko".

Bakterijos valymo įrenginiamsPasidomėkime bakterijų kainomis buksvarus.lt pardavimų svetainėje. Šiame puslapyje galima rasti įvairių produktų įvairios paskirties problemų sprendimui. Užkliuvo šios svetainės pasiūlymas biologinių bakterijų įrenginių priežiūrai įsigijimui. Buksvarus.lt valymo irenginiu bakterijos kaina yra 29,99 eurai su PVM. Galvojantiems, kad 30 eurų yra didelė kaina reikėtų pasiskaičiuoti, kiek jie išleidžia smėliukui, kuris kainuoja apie 3 eurus ir sveria vos 20 gramų! Matematika nėra sudėtinga, du šimtai gramų smėliuko kainuotų 30 eurų, o visas kilogramas net 150. Taigi, ar vis dar galvojate, kad profesionalios priemonės yra per didele kaina?

Taip pat skaitykite:

Buksvarus.lt siūlo įsigyti ne tik problemas sprendžiančias bakterijas valymo įrenginiams, bet ir profilaktinei jų priežiūrai. Tarkime, jei pasistatėte namą ir darbų vykdytojai jau pridavė valymo įrenginių darbus, tokiu atveju naudinga pradėti naudoti bakterijas valymo įrenginių profilaktinei priežiūrai. Iš buksvarus.lt puslapyje esančių produktų tiktų 1 kg sveriančių bakterijų bačkutė, kurios pagal paskaičiavimus tarnautų net 10 mėnesių. Įsivaizduokite, kartą susimokėję, net 10 mėnesių nebereikės sukti galvos dėl valymo įrenginių priežiūros priemonių. O ir jų kaina nėra didelė atsižvelgiant į tai, kad jos yra veiksmingos ir draugiškos gamtai, ko reikalauja aplinkos apsaugos teisės aktai Lietuvoje.

Category: Info | Views: 8595 | Added by: info | Tags: nuoteku bakterijos irenginiams, bakterijos nuotekoms, bakterijos valymo įrenginiams, valymo irenginiu bakterijos kaina, bakterijos kanalizacijai | Rating: 5.0/1
Total comments: 1
avatar
0
1 info • 10:25, 16.02.2018
Su tokiu bakterijų veiksmingumu kaina tikrai yra nedidelė. Mėnesiui vos 3 eurai, kur matėte pigiau už tokią efektyvią priemonę?
avatar