Home » 2018 » Август » 16 » Patarimai planuojantiems kelionę į oro uostą
19:40
Patarimai planuojantiems kelionę į oro uostą

Ši vasara mus kaip niekada lepina saulės šiluma ir kaitriais jos spinduliais, tačiau pastarieji gali būti ne tik malonūs, bet ir kai kad sukelti tam tikrų sunkumų, pavyzdžiui, keliaujant autobusu. Visa nesvarbu, ką pasirinkote: Keleivių vežimas Klaipėda Vilniaus oro uostas – Klaipėda, kiti tarpmiestiniai ar net tarptautiniai maršrutai, patarimai, kuriais dalinsimės netrukus, bus labai vertingi, jei planuojate keliauti vasarą.

Temperatūrai mušant rekordus, saulei kepinant nuo ankstyvo ryto iki vėlyvo vakaro, viena svarbiausių užduočių išlieka ši: kaip jaustis ir atrodyti puikiai, jei laiką leidžiate ne namuose ar komfortiškame viešbučio kambaryje, o autobuse? Pas metas susipažinti su gudrybių ir daiktų sąrašu, kurių negalite pamiršti, ir negalite nepasiimti su savimi.

Vatos diskeliai ar specialiai veidui skirtos drėgnos servetėlės – jomis greitai, o svarbiausia – saugiai, pašalinsite nešvarumus nuo veido ir jį atgaivinsite. Dauguma žmonių turi įprotį leisti veidą rankomis, tačiau net ir nereikia sakyti, koks blogas jis yra – tokiu būdu rizikuojate užteršti veidą nešvarumais. Taigi, vietoje šio blogo įpročio verčiau rinkitės minėtas priemones, kurios tikrai nesukels neigiamo efekto ir nepakenks jūsų veido odai.

Vėsinantis veido vanduo – dar vienas produktas, kuris karštą vasaros dieną turi vykti į kelionę kartu su jumis. Šis vanduo atvėsins, atgaivins, sudrėkins jūsų veido odą, o jūs jausitės žvaliau ir energingiau, dings nuovargis.

Na, ir, žinoma, nepamirškite drėgnų servetėlių rankoms valyti. Rankų higiena – vienas svarbiausių momentų, jei norite išlikti švarūs, gražūs bei gaivūs, o drėgnos servetėlės idealiai tinka tuo atveju, kai nėra galimybės jų nusiplauti. Tiesa, atėjus vasarai, reikėtų rinktis tokias, kurios yra praturtintos natūralios medžiagos, pavyzdžiui, ramunėlių ekstraktu.

Keliaujant karštą vasaros dieną, nereikėtų savęs apsunkinti ir kelių ryškiu, intensyviu makiažu, verčiau rinkitės lengvą, kasdienį makiažą, dar geriau – jei iš viso jo atsisakysite. Jūsų oda jums už tai tikrai padėkos. Lygiai tas pats pasakytina ir apie kvepalus – rinkitės lengvus, gaivius, nepretenzingus aromatus. Puikiu pasirinkimu gali tapti kūno dulksnos – jos ne tik apgaubs gaiviu aromatu, bet ir atgaivins odą.

Na, ir, žinoma, o kaip gi be gėrimų? Jei norite sau ne pakenkti, o padėti, tai karštą vasaros dieną kelionei autobusu rinkitės buteliuką mineralinio vandens. Taip pat puikiai tiks ir kokosų vanduo (ne tik atgaivins, bet ir aprūpins organizmą reikalingomis medžiagomis). Venkite saldžių limonadų, kuriuos gausu cukraus, pridėtinių saldiklių, konservantų – jie tik dar labiau sukels troškulį.

Taip pat skaitykite:

Category: Paslaugos | Views: 1180 | Added by: info | Tags: klaipeda vilnius, klaipeda vilnius oro uostas, klaipeda vilniaus oro uostas, vilnius oro uostas klaipeda, vilniaus oro uostas klaipeda | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar