Home » 2017 » Ноябрь » 23 » Naujas taksi Kaune - nauja konkurencija
17:44
Naujas taksi Kaune - nauja konkurencija

Greičiausiai, kad išgirdę šią naujieną daugelis nustebs, pagalvos ir dar vienas, o kas iš to... Bet nesvarbu, kad Kaune veikia ganėtinai daug taksi bendrovių, jei nebūtų paklausos, tikrai taksi įmonės Kaune nesikurtų. Tai reiškia, kad pati rinka diktuoja sąlygas verslininkams, kurie yra sugalvoję naują taksi veiklos verslo planą.

Naujo taksi paslaugų teikėjo atėjimas į Kauną atneša naujų įvairovių. Jei pažvelgti iš ekonominės pusės, tai galėtų būti konkurenciją stiprinantis "žaidėjas", kuris privers visas kitas Kaune dirbančias taksi bendroves pasitempti ir peržiūrėti siūlomas paslaugas, paslaugų sąrašą ir žinomą - kainą. 

Susipažinkite su optitaxi.lt taksi Kaune paslaugų teikėju. Nors pradžioje gali kilti abejonių dėl naudos iš jų atėjimo į Kauno miestą, bet naudos neįmanoma nepastebėti.

Naudinga pasidomėti:

Nurodoma taksi kaina

Optitaxi.lt turi unikalų pasiūlymą kauniečiams, ji siūlo užsakant taksi paslaugą sužinoti ir planuojamo maršruto kainą. Jei ankščiau kauniečiai važiuodami iš vieno Kauno galo į kitą kainą galėdavo tik nuspėti, tai optitaxi.lt iškart pateiks kainą net nepradėjus važiuoti.

Išmanioji optitaxi.lt programėlė

Jei esate keliauninkai ir dažnai naudojatės taksi paslaugomis įvairiuose miestuose, optitaxi.lt išmanioji programėlė leis iš telefono ištrinti daug programėlių, kurios buvo naudojamos taksi iškvietimui. Programėlė leidžia patogiai persijungti į transporto iškvietimo sistemą Jonavoje ir Vilniuje. Be to, naudinga žinoti, kad programėlė telefone veikia Lenkijoje ir Ukrainoje. Jei iš Kauno vykstate paminėtais maršrutais naujų programėlių ieškoti nebereikės, nes tai bus galima atlikti viena optitaxi.lt programėle. Naudinga žinoti ir tai, jog programėlė yra pritaikyta tie iOS, tiek Android telefonams, todėl nerimauti ar ji veiks jūsų telefone neverta.

Taip pat skaitykite:

Automobilio pasirinkimas su optitaxi.lt Kaune

Jei bandantys išsikviesti taksi į namus, biurą ar kitą kurią nors Kauno vietą nori patogumo, tai gali atlikti su optitaxi.lt, kuri kiekvienam siūlo galimybę rinktis automobilį. Kokiam kauniečiui nepatinka panos? Tad gražios merginės pavežimui iki namų vertėtų pagalvoti ir apie komfortą, todėl suvedus taksi maršruto adresus galima pasirinkti ir komforto variantą. Kai vietoje ekonominės klasės automobilio į jūsų kiemą įsuks komforto klasės taksi. Arba, jei po Kauną "judama" didesne grupe draugų ir norima su visais nukakti į kitą miesto vietą, vėl suvedus norimą maršrutą galima pasirinkti vietoje lengvojo automobilio miniveną. Greičiausiai, kad iki šiol tik skambinant telefonu ir prašant atskirai buvo įmanoma prisiprašyti daugiau žmonių vežančio taksi automobilio.

Optitaxi.lt - kauniečiams, kurie mėgsta patogumą ir kokybiškas paslaugas.

Category: Paslaugos | Views: 5986 | Added by: info | Tags: taxi kaune, kauno taxi, taksi kaune, pigus taksi kaune, taksi kaunas, taxi kaunas | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar