Home » 2017 » Август » 14 » Kavos aparato pats neremontuočiau
13:23
Kavos aparato pats neremontuočiau

Šiuolaikiški kavos aparatai turi kur kas daugiau funkcijų, nei kadaise, prieš kokius 10-15 metų. Anuomet dar buvo galima nupjauti nudegusį elektros laidą, nuvalyti laidus nuo gumos ir sujungus tikėtis, kad jis taip pat ilgai veiks kaip iki šiol. 

Šiuolaikiški kavos aparatai taip pat turi panašius sujungimo laidus, bet dažniausia jų gedimo priežastimi nebūna jų perdegimas ar perkaitimas. Šiuolaikiškos technologijos ir vartotojų poreikis vis "mandresnės" ar populiaresnės kavos gamintojus verčia kurti sudėtingus mechanizmus, kurie savyje turi ir daug programų, kurias galima pavadinti kompiuterizuotomis. Tokios programos dozuoja ir reguliuoja vandens kiekį kavai, bet įpila ir pasirinktą kiekį grietinėlės ar pieno. Tokie pagardinimas yra itin populiarūs, o kur dar kavos aparatas, kuris pats kavą dar ir sumala? Jei pageidaujate, kad kaskart paprašius kavos aparato gardžios kavos ir ji būtų šviežia, tada naudinga įsigyti kavos aparatą, kuris jums padarys kavą iš šviežių kavos pupelių, kurias dar ir sumals.

Suprantama, kad kavos pupelių yra įvairių rūšių, todėl dar ne viskas priklauso nuo pačio aparato. Tik naudinga žinoti, kad pasirinkus jau žinomos kavos pupeles ir prieš užplikant kavą jas sumalant, gausite ryte ar kitu norimu laiku pačią aromatingiausią ir skaniausią kavą. Todėl galima sakyti, kad pripratus prie tokių skanių bei aromatingų tradicijų, kai sugenda kavos aparatas, taip galima pulti į neviltį.

Bet kai kurie kavos gurmanai bando ir patys remontuoti "išmaniuosius" kavos aparatus. Todėl neretai ne tik, kad nesuremontuoja, bet dar ir pažeidžia kitas svarbias kavos aparato funkcijas. Tai mėgsta daryti ir vilniečiai, nors ne vienas jų žino, kad garantinis naujo aparato laikotarpis yra 24 mėnesiai. Jei tuo laikotarpiu kavos aparatas sugedo, būtina kreiptis į garantinio aptarnavimo  meistrus. Priešingu atveju, jei kavos aparatą bandysite pataisyti patys, meistrai drąsiai gali atsisakyti padėti nemokamai, nes Jūs tai jau bandėte, kas prieštarauja garantinio remonto taisyklėms.

Pigus kavos aparatų remontas Vilniuje įmanomas, nes šias paslaugas teikia gan daug bendrovių, viena iš kurių yra IĮ "Salvata". Šių mesitrų dirbtuvės yra įsikūrusios prie pat Vilniaus centro, todėl iš bet kurio miesto pakraščio bus patogu atvykti ir kreiptis pagalbos.

Jei garantinis laikotarpis jau yra pasibaigęs, tai už sutartą atlygį meistrai sutiks jums padėti. O sužinoję kavos aparato remonto kainą, galėsite lengvai apsispręsti remontuoti jį ar naudingiau įsigyti naują kavos aparatą.

Taip pat skaitykite:

Taigi, prieš patys remontuodami kavos aparatą gerai pagalvokite, ar nepažeisite jo garantinio remonto taisykles, o jei laikotarpis pasibaigęs, ar patys pajėgsite jį suremontuoti nepažeisdami jo rimčiau.

Category: Paslaugos | Views: 1005 | Added by: info | Tags: sugedo kavos aparatas, kavos aparatų remontas vilniuje, neremontuokite patys, kavos aparatu remontas kaina, kavos aparatu meistrai | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar