Home » 2016 » Апрель » 12 » Butą pirkau ir su agente laiko praradau
14:19
Butą pirkau ir su agente laiko praradau

Šiuolaikiškos nekilnojamo turto agentūros visur vienodos, skiriasi tik agentų darbo pobūdis. Todėl norėčiau pasidalinti savo patirtimi, kaip norėjau pirkti butą ir gaišau savo laiką.

O buvo taip, kartą su žmona nutarėme, kad kiek gi galima nuomoti tą butelį paskutiniame devintame aukšte, jei kaina kyla ir galo nematyti. Pasiskaičiavom, kad mes užsidirbame pakankamai daug, kad galėtume sau leisti imti iš banko paskolą ir dar ramiai sau jį susiremontuoti kokiems 10 metų.

NT agentūra LaivilėInternetinėje paieškoje susiradome NT agentūrą, kuri pasiūlė savo paslaugas. Visas veiksmas vyko uostamiestyje - mieste prie jūros, todėl nepasitikėti nekilnojamo turto agentura Klaipeda neturėjome pagrindo. Su įmonės vadovu sutarėme dėl komisinio ar sėkmės mokesčio, kaip be pavadinsi ir jie skyrė mums agentę, iš šalies pažiūrėjus ji buvo labai graži, tik labai išsidažiusi, gal buvo vadovo dukra ar giminaitė, nes giminystės ryšys jautėsi iš vadovo pozicijos jai.

NT agentė nebuvo kalbi, gal net per tyli, pasakyčiau, kaip tokios srities specialistei, gan tyli. Bet jei pažįstamas rekomendavo tą agentūrą taip ir padarėme, pasitikėti gi reikia. Su agente susitarėme, kad mes el. paštu atsiųsime laišką su savo norais ir pageidavimais ir tada agentė imsis veiksmų surasti mums butelį būsimai šeimai, nes laukėme pagausėjimo.

Užsidegimo skatinami mes vos grįžę iš nekilnojamo turto agentūros sėdome rašyti agentei laišką, surašėme viską smulkiai ir išsiuntėme tikėdamiesi greitesnio veiksmų proceso. Laukėme dieną, laukėme kelias, galų gale praėjo savaitė ir vis dar buvo tyla, lyg agentė būtų išvykusi į poilsinę kelionę. Net patys skelbimuose radome tinkamus variantus, kurie galėjo pilnai tikti, tereikėjo tik pasižiūrėti.

Nelaukdami kol pabus mūsų agentė susiradau kitą agentūrą, kuri taip pat specializuojasi butų siūlymais klientui, susitikome su agentėmis, jos smulkiai išsiklausinėjo ko joms reikia žinoti, o grįžęs persiunčiau joms laišką, kurį siunčiau pirmajai agentei. Šios dvi agentės pradėjo stebinti vos tik išsiskyrėme NT agentūroje, paskambino ir pradėjo vardinti butus, kuriuos tik žino ir kurie galėtų mums tikti. Taigi, keli variantai užstrigo, tad nusprendėme gyvai pasižiūrėti kaip jie atrodo.

Rezultatai buvo tokie kaip ir tikėjomės, pirmas butelis nebuvo suremontuotas, o toks mums netiko, tad nuvykome į kitą. Antras butas iškart mums prilipo prabanga, ne baldais, bet atliktu remontu. Buvo pilnas euro remontas, išgriautos sienos pagal projektą, sutvirtintos pagal reikalavimus ir visa tai buvo atlikta legaliai, su patvirtinimais. 

Taip pat skaitykite:

Mes įsikibome į tą butelį ir galų gale įsigijome jį. Dokumentų tvarkymo smulkmenų nepasakosiu, tik priminsiu, kad su "fake" NT agente sugaišome kelias savaites ir ji teikėsi paskambinti po gero mėnesio motyvuodama, kad neva susirgo. Suprantu, liga neleidžia dirbti pilnu tempu, bet perspėjimo sulaukti norėjosi. Yra kaip yra, neliūdime, nes gyvename savo butelyje ir džiaugiamės savo laime kartu.

NT agentūra.

Category: Paslaugos | Views: 2528 | Added by: info | Tags: nekilnojamo turto agentura klaipeda | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar