Home » 2017 » Август » 14 » Ar šaldytuvą remontuotumėte patys?
13:53
Ar šaldytuvą remontuotumėte patys?

Sugedęs šaldytuvas gali sukelti nedidelių sunkumų sprendžiant ne tik remonto klausimą, bet tuos, kurie susiję su šaldytuve buvusio maisto atidavimu giminaičiams ar artimiesiems. neretai, sugedus šaldytuvui šeimininkai patys imasi iniciatyvos remontuoti jį. Gaila, bet tik retas pasidomi garantiniu aptarnavimu, kuris dar gali nebūti pasibaigęs, o 24 mėnesių laikotarpis dar nebūtų praėjęs.

Keista kai kurių šaldytuvų savininkų iniciatyva susiremontuoti pačiam. Mat jį bala, jei pastebimas tik paprasto kištuko ar laido nudegimas, taip, tokius gedimus galima pašalinti ir pačiam. bet, jei šaldytuvas nustojo atlikti savo pagrindinę funkciją, lyg ir veikia, bet nešaldo, tai suprantama, kad nesant šio prietaiso specialistu vargu ar pavyks jį suremontuoti, net ir išardžius jį visą. Kadangi dažnai vartojama taisyklė, kad po išardymo lieka detalių - taikoma kiekvienam, nesant specialistu, po šaldytuvo išardymo gali likti kur kas daugiau dalių, nei buvo surinkta.

Jei nutiko taip, kad vis gi šaldytuvas sugedo ir jums nėra kur trauktis, skubėti patiems remontuoti jo nėra naudinga. Atminkite, jei pamiršote, kad gali būti taip, jog Jūsų šaldytuvo garantinis laikotarpis nėra pasibaigęs, tad užuot remontu užsiėmus patiems, geriau tai patikėti specialistams, iš kurių gausite dvigubą naudą. Pirmoji nauda - ta, kad Jūsų šaldytuvą remontuos profesionalai ir savo darbą išmanantys meistrai. Antra - tai, kad garantinis šaldytuvo remontas bus visiškai nemokamai. Šioje situacijoje nušausite net du zuikius, o jei bandysite pasiremontuoti šaldytuvą patys ir po to tikėsitės garantinio aptarnavimo, gali būti, kad dėl pažeistų garantinio aptarnavimo taisyklių Jūsų šaldytuvo meistrai neberemontuos.

Taip pat skaitykite:

 Nesvarbu kur gyvenate, Klaipėdoje, Širvintuose ar Vilniuje, visada naudingiau patikėti šaldytuvų remontą meistrams, kurie tuo specializuojasi ir išmano savo darbą. pigus saldytuvu remontas Vilniuje pasiekiamas kiekvienam sostinės gyventojui nepriklausomai nuo amžiaus. Suremontuoti Jūsų šaldytuvą galima, ir jei yra nepasibaigęs garantinio laikotarpio terminas, tai yra 24 mėnesiai, tai šaldytuvo gedimas bus pašalintas nemokamai. Remonto darbai kainuos, jei garantinis yra pasibaigęs, bet dėl šito nuliūsti nereikėtų. Pasiskambinę šaldytuvų meistrams ir papasakoję gedimo priežastis arba kaip šaldytuvas dar veikia, bet manote, kad jis nebeatlieka savo funkcijų ir tikėtina, kad meistrai iškart įvardins preliminarią kainą nuo iki. Sulaukę kainos rėmelių galėsite lengviau apsispręsti ar pirkti naują šaldytuvą ar Jums bus pigiau jį susiremontuoti.

Category: Paslaugos | Views: 1153 | Added by: info | Tags: 24 menesiu saldutuvu garantija, neremontuokite patys, saldytuvu remontas kaina, saldytuvu remontas vilniuje, sugedo saldytuvas | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar