Home » 2021 » Август » 8 » Kas lemia polikarbonatinių šiltnamių tvirtumą
13:31
Kas lemia polikarbonatinių šiltnamių tvirtumą

Polikarbonatiniai šiltnamiai ir į mūsų šalį įsiveržė kaip didelis viesulas ir iškarto užėmė lyderio pozicijas. Už nugaros palikdami ilgą laiką karaliavusius plėvelinius bei stiklinius šiltnamius. Todėl šiuo metu polikarbonu dengti šiltnamiai iš daugelio sodų išstumia daug rūpesčių kėlusius pigesnius, bet tuo pat metu ir tvirtumu polikarbonatiniams neprilygstančius. 

Kas lemia polikarbonatinių šiltnamių tvirtumą

Kiekvienas sodininkas ir daržininkas nori savo žemės slype turėti tvirtą šiltnamį, kurio nereikėtų prižiūrėti bei rūpintis juo kai sezonas prasideda ir pasibaigia. Buksvarus.lt tvirti siltnamiai pasižymi itin dideliu tvirtumu. Tai lemia keli veiksniai, kurie užtikrina šiltnamio tvirtumą ir garantuoja, kad jokia vėtra ar uraganas nesugadins Jums nuotaikos ir nesugriaus bei nepažeis polikarbonatinio šiltnamio.

Naudinga pasidomėti:

Šiltnamio tvirtumą garantuojanti konstrukcija

Tvirti šiltnamiai yra gaminami iš polikarbonato. Jo konstrukciją sudaro nerūdijančio plieno lankai, kurie yra padengiami keliais cinko sluoksniais. Cinkuotas metalas yra pigus ir tuo pačiu itin tvirtas. Todėl tokios konstrukcijos šiltnamiai pasižymi itin dideliu stabilumu, tvirtumu bei ilgaamžiškumu. Norintiems itin didelio šiltnamio tvirtumo naudinga rinktis kelių rūšių populiariausias konstrukcijas.

  • 20x20 diemetro cinkuotus vamzdžius;
  • 20x40 yra tvirčiausia šiltnamio konstrukcija ir kone populiariausia tarp sodininkų. Ši šiltnamio konstrukcija, vamzdžių lankai yra cinkuoti dvigubu sluoksniu, todėl išvengsite korozijos net po 10 metų.  Tačiau šie polikarbonatiniai šiltnamiai kaina pasižymi didesne.

Šiltnamio tvirtumą lemia ne tik konstrukcija

Šiltnamiai iš savęs yra tvirti ne tik dėl konstrukcijos, bet ir dangos. Kadangi polikarbono iš savęs yra tvirta danga, bendrai sumontavus šiltnamį jis tampa itin tvirtu. Populiariausia šiltnamio dangos yra kelių rūšių.

  • 4mm polikarbonato danga - populiariausia tarp mėgėjų ir profesionalių sodininkų;
  • 6mm danga iš polikarbonato yra tvirčiausia, tačiau perkama rečiau.

6 milimetrų danga yra itin tvirta, todėl šiltnamis gali tarnauti net iki 20 metų. Tereikia šiltnamį įsigyti, kokybiškai jį surinkti ir minimaliai prižiūrėti konstrukciją. Taip tvirta šiltnamis Jums tarnaus ilgai be papildomų investicijų kaip tekdavo kasmet investuoti į silpnesnius pagal tvirtumą plėvelinius šiltnamius.

Tvirtų šiltnamių kainos

Polikarbonatinių šiltnamių kainos nėra didelės. Tačiau Buksvarus.lt siltnamiu kainos traukia kiekvieną daržininko dėmesį. Nors tvirti polikarbonatiniai šiltnamiai yra brangiausia grupė iš visų šiltnamių, kainos nesiskiria, kad pamačius jas būtų nuspręsta atsisakyti. Buksvarus.lt šiltnamiais prekiauja iš pirmų rankų, todėl kainos yra itin patrauklios. Tad norintys savo sklype pasikeisti plėvelinį šiltnamį į polikarbonatinį, ieškokite Bukvsarus.lt ir polikarbonatiniai šiltnamiai atsiras Jūsų norimame sklype.

Nustokite ieškoti, pradėkite atrasti Buksvarus.lt

Category: Info | Views: 778 | Added by: aidasrakstys | Tags: siltnamiai pigiai, polikarbonatiniai siltnamiai, polikarbonatiniai siltnamiai kaina, siltnamiai, siltnamiai kainos, tvirti siltnamiai, polikarbonatiniai šiltnamiai | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar