Home » 2019 » Сентябрь » 13 » Buhalterines paslaugas Vilniuje teikiančios įmonės nauda
08:25
Buhalterines paslaugas Vilniuje teikiančios įmonės nauda

Sutikite, kad Vilniaus miestas yra ne tik didžiausias Lietuvoje. Sostinėje veikia ir daugiausias skaičius įvairių įmonių. Nepriklausomai nuo juridinio statuso, jos privalo vykdyti sąžiningą buhalterijos apskaitą. Priešingu atveju, jos gali sulaukti VMI patikrinimo ir nepriklausomai nuo apyvartos ar įdarbintų darbuotojų skaičiaus, gali susilaukti baudos. Jei bus nustatyta, kad buhalterija buvo vykdoma nesilaikant reikalavimų, teisės aktų ar LR Teisingumo ministerijos reglamentų. Apie tai gali papasakoti Apskaitaman.lt profesionali buhalterė.

Buhalterinės paslaugos Vilniuje

Dar prieš gerą dešimtmetį, Vilniuje veikiančių įmonių savininkai bei akcininkai negalėjo nuspėti, kad šiuolaikiški sprendimai leis kur kas lengviau vykdyti buhalterinius skaičiavimus. Šiuolaikiškos bei įnovatyvios įmonės jau senei atsisakė apskaitos skyrių su daug darbuotojų. Taip yra dėl vienintelės priežasties, buhalterines paslaugas Vilniuje galima užsisakyti. Tai profesionali paslauga, kurią teikia tik buhalterine apskaita užsiimančios bendrovės. Tokios įmonės darbuotojai visi turi tam tikrą buhalterio kvalifikaciją ir priešingai nei tik kursus baigusieji, darbuotojai turi universitetinius išsilavinimus šioje srityje. Tai leidžia užtikrinti paslaugų kokybę ir suteikti maksimalią konsultavimo pagalbą klientams bet kuriuo buhalterijos klausimu.

 

Taip pat skaitykite:

 

Kiti buhalteriniai patogumai

Pradėjusi veiklą įmonė privalo ne tik vystyti bei stiprinti savo verslą, bet dar ir išnaudoti žmoniškuosius resursus, vykdyti apskaitą, leisti įsakymus, pasirašyti juos, apskaityti turtą, pajamas bei pelną. Visi šie kriterijai veda prie ataskaitų institucijoms teikimo. Kiekvieną mėnesį privalu atsiskaityti su VMI ir SODRA. O kartą metuose tenka pateikti ir pelno deklaraciją, kuri veda prie 15 procentų mokesčio už gautą pelną. Taip pat, kas metai privalu pateikti ataskaitą ir statistikos departamentui. Todėl niekas kitas to atlikti negali tiksliau nei buhalterines paslaugas teikianti įmonė Vilniuje. Samdomos įmonės, tokios kaip Apskaitaman.lt suteikia daugybę privalumų:

  • Padeda įsteigti ar likviduoti įmones;
  • Vykdo tikslią buhalterinę sąskaitų apskaitą;
  • Kontroliuoja sąskaitų apmokėjimo procesus;
  • Sudaro nemokių klientų sąrašus bei mokumo planus;
  • Atstovauja klientus įvairiose institucijose;
  • Ruošia įmonės išlaidų mažinimo strateginius planus;
  • Optimizuoja verslą;
  • Apskaito darbuotojų atlyginimus, atostoginius, dekretines, biuletenius ir išeitines;
  • Konsultuoja visais buhalterijos klausimais remiantis naujausiais informacijos šaltiniais;

Įmonės, kurios svarsto įvairias galimybes mažinti išlaidas turėtų atkreipti dėmesį į Apskaitaman.lt buhalterijos specialistų darbinę patirtį, kuri siekia apie 25 metus. Tai dar labiau įtvirtina pasitikėjimą buhalterines paslaugas Vilniuje teikiančia įmone ir patikėti jai savo buhalterinius klausimų sprendimus.

Patikėkite buhalterinę apskaitą Vilniuje įsikūrusiai įmonei Apskaitaman.lt ir koncentruokitės ties savo verslo stiprinimu. Apskaitaman.lt pasirūpins, kad Jūsų verslas turėtų kuo mažiau išlaidų ir siektų kuo aukštesnių rezultatų ne tik sostinėje, bet ir visoje Lietuvoje.

Buhalterine apskaita Vilniuje - Apskaitaman.lt

Category: Info | Views: 3421 | Added by: info | Tags: buhalterine apskaita, buhalterija, buhalterines paslaugos vilniuje, apskaitos paslaugos vilnius, buhalterinės paslaugos vilniuje, buhalterine aspkaita vilniuje, buhalterines paslaugos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar