Home » 2019 » Сентябрь » 9 » Buhalterinės paslaugos teikiamos ir nuotoliniu būdu
11:00
Buhalterinės paslaugos teikiamos ir nuotoliniu būdu

Esate įmonė ar pavienis asmuo, kuris teikia buhalterinės apskaitos paslaugas, tačiau neteikiate šių paslaugų nuotoliniu būdu? Pats metas pagalvoti ir apie šią galimybę, kadangi ji – ypač naudinga jums. Na, o kokios naudos atneš ši galimybė, sužinosite jau netrukus.

Klientai iš visos šalies

Jei paslaugą teikiate tik konkrečioje vietovėje, tokiu atveju belieka tik pridurti, kad jos bus teikiamos tik šio miesto gyventojams bei svečiams. Žinoma, nors daug kas priklauso ir nuo to, kiek žmonių gyvena mieste ir kiek daug į jį atvyksta svečių, galimų klientas skaičius vis tiek nebus ypač didelis. Ar žinojote, kaip jį padidinanti nuo kelių iki keliolikos kartų? Tiesiog tapkite atvirais visai šaliai – pradėkite šias paslaugas teikti ir nuolatiniu būdu. Taigi, jei iki šiol apsiropojote tik vienu miestu, tai nuo dabar, t.y., įdiegus galimybę teikti paslaugas nuotoliniu buhalterinė apskaita Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, o taip pat ir visuose kituose šalies miestuose bei miesteliuose, taps jūsų kasdienybe.

Naudinga pasidomėti:

Klientai iš kitų šalių

Ypač svarbu akcentuoti, kad pradėjus teikti paslaugas nuolatiniu būdu, išauga tikimybė sulaukti klientų ne tik iš kitų miestų, bet ir iš kitų šalių. Ne paslaptis, kad užsakovai iš užsienio šalių yra linkę mokėti daugiau. Taigi, tai – puikus būdas turėti dar didesnį pelną.

Greičiau

Dar vienas pranašumas, kurio sulauksite tuo atveju, jei pradėsite paslaugas teikti nuotoliniu būdu, yra greitis. Kai atliekate paslaugą, pavyzdžiui, paruošiate finansinę ataskaitą, dar nereiškia, jog visas darbas jau ir yra baigtas, dar turite sulaukti, kol ji bus atiduotas klientui. Tuo tarpu paslaugą pradėję teikti internetu, baigą ataskaitą vos per kelias sekundes galėsite nusiųsti klientui. Taigi, belieka tik pastebėti, kad būtent dėl šios priežasties ne tik patys galėsite džiaugtis greitesniu paslaugos suteikimo laiku, bet ir taupysite savo klientų laiką.

Mažesnis darbo krūvis

Kai užsakymą priimate gyvai, t.y., kai klientas pas jus atvyksta į biurą galite iš anksto nusiteikti, kad laiko užsakymo priėmimui gali prireikti ne tiek jau ir mažai. Norite jo sutaupyti? Pradėjus užsakymus priimti nuotoliniu būdu laiko sąnaudos šiuo aspektu sumažėja kone perpus. Na, o jei užsakymus jūsų įmonėje priima tam paskirtas žmogus, jo darbo krūvis taps gerokai mažesniu.

Kaip matyti, galimybė teikti paslaugas nuotoliniu būdu atneša ypač daug naudos, nepraleiskite ypač puikių bei pelningų progų.

Buhalterinės paslaugos Vilniuje - Apskaitaman.lt

Category: Paslaugos | Views: 762 | Added by: info | Tags: buhalterine apskaita vilniuje, buhalterinės paslaugos vilnius, buhalteris, buhalterines paslaugos, bugalterija, buhalterine apskaita vilnius, buhalterines paslaugos vilniuje | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar