Home » 2021 » Декабрь » 18 » Automobilio kuro sąnaudos - nuo ko priklauso
13:24
Automobilio kuro sąnaudos - nuo ko priklauso

Norint pasikeisti padangas, atėjus šiltajam sezonui, svarbu įvertinti technines padangų specifikacijas ir parametrus. Nuo jų priklauso kokiomis sąlygomis, jos yra skirtos važinėti. Pavyzdžiui, nuo vasarinių padangų protektoriaus gylio ir rašto priklauso labai daug dalykų:

* vasarinių padangų sukibimas su kelio danga; 

* komfortas važiuojant bekele vasarą;

* padangų triukšmingumas;

* ir net degalų sąnaudos.

Be to, vasarą orai būna labai permainingi, todėl atkreipkite dėmesį ir į tai ar Beepunkt.lt R15, R16, R17, R18 vasarinės padangos yra pritaikytos važiuoti šlapia kelio danga. Atkreipiame dėmesį į tai, kad kai kurie padangų modeliai, turi specialų raštą, kuris važiuojant per lietų išstumia vandenį, neapsunkinant važiavimo ir neprarandant automobilio manevringumo. Žinoma, daug kas priklauso ir nuo jūsų vairavimo stiliaus, įgūdžių ir patirties. 

Taip pat vasarą labai aktualios ir tolimos kelionės, nes dažnai keliaujame su šeima ar draugais atostogauti prie jūros ar į kitas poilsio vietas. Tad dažnai automobilis būna prikrautas pačių įvairiausių daiktų, o neretai dar ir ant jo stogo, būna pritvirtinti dviračiai. Dėl to, svarbu, kad padangos būtų tinkamai paruoštos vasarai. Rekomenduojama prieš keliaujant patikrinti padangas ar nėra kokių fizinių pažeidimų, išsipūtimų, nusidėvėjimo žymių.

Naudinga pasidomėti:

Taip pat verta pasitikrinti ir oro slėgio lygį vasarinėse R15, R16, R17, R18 padangose, kad neįvyktų jokia avarinė situacija, galinti sugadinti ne tik jūsų atostogų planus, bet ir kelti grėsmę gyvybei ar sutrikdyti sveikatą. Be to, tai lemia ir kuro sąnaudas, nes kuo sunkiau pakrautas automobilis, tuo daugiau jam reikia degalų. Trūkumas yra tas, kad jei daug tenka taip keliauti, tuomet greičiau dyla padangų protektorius ir vasarinės padangos susidėvi. 

Rekomenduojama keisti vasarines padangas tuomet, kai protektoriaus gylis yra ne mažesnis nei 1,6-3 mm. Taip pat atkreipkite dėmesį į raides, kuriomis yra žymimos jų savybės, tokios kaip sukibimas su danga ar degalų sąnaudos, pavyzdžiui “A” raidė žymi aukščiausią kategoriją, o “F” - žemiausią, kalbant apie stabdymo greitį, važiuojant šlapia kelio danga. Tuo tarpu, kalbant apie degalų sąnaudas - “A”  ekonomiškiausia, “G” - daugiau nei įprastai teks pasipildyti kuro baką. Atitinkamai nuo šių savybių, priklausys ir padangų komplekto kaina. 

Internetinė parduotuvė Beepunkt.lt nuolat pildo savo asortimentą įvairių modelių R15, R16, R17, R18 vasarinėmis padangomis, kurias galima įsigyti labai draugiškomis kainomis. Taip pat nuolat vyksta įvairios akcijos bei geros kainos pasiūlymai. Tad tikrai verta pasinaudoti sezoninėmis nuolaidomis ir išpardavimais, kurių metu galite sutaupyti tikrai nemažą pinigų sumą ir vasarines padangas įsigyti pigiau.

Category: Info | Views: 3132 | Added by: aidasrakstys | Tags: vasarines padangos pigiau, naujos vasarines padangos, naujos padangos, padangos, vasarines padangos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar