Home » 2019 » Март » 4 » Parduodu trinkeles. Kaip elgtis, kad jos tarnautų ilgiau?
14:10
Parduodu trinkeles. Kaip elgtis, kad jos tarnautų ilgiau?

Trinkelės yra puikus pasirinkimas dėl daugelio priežasčių: jos ne tik leidžia susikurti tvarkingą bei estetiškai patrauklią aplinką, bet ir užtikrina lygų paviršių. Būtų galima vardinti ir kitus jų privalumus, tačiau šį kartą sieksime atsakyti į klausimą: ką daryti, kad tais puikiais trinkelių privalumais būtų galima mėgautis kuo ilgesnį laiko tarpą? Specialistai tvirtina, kad trinkelės iš tiesų gali labai ilgai tarnauti, tačiau tam yra viena būtina sąlyga – jas reikia tinkamai prižiūrėti. Taigi, ką turėtų daryti kiekvienas, norėdamas, kad šis grindinys tarnautų ne vieną dešimtį metų?

Atvėsus orams

Orams atšalus tenka spręsti įvairias problemas, kurio negadintų kasdienio gyvenimo kokybę. Vienas iš jų yra ledas, padengiantis visus paviršius. Ne paslaptis, kad būtent dėl šios aplinkybė įvyksta daug įvairių skaudžių nelaimių bei traumų. Taigi, imamasi įvairių priemonių, kurios leistų pašalinti ledą. Viena iš – druska ledo tirpinimui. Ir iš tiesų tai yra efektyvi priemonė, tačiau verta pastebėti, kad jos nereikėtų naudoti tuo atveju, jei jūsų kieme – trinkelės. Šios rūšies druska neigiamai paveikia betoną, tad iš jo pagamintos trinkelės gali tarnauti trumpiau nei iš tiesų.

Trinkelės apauga samanomis

Ne paslaptis ir tai, kad ilgainiui plytelės ima kerpėti bei samanoti (ypač tuo atveju, jei grindinį retai pasiekia saulės šviesa). Savaime suprantama, ši augmenija gadina estetinį vaizdą, tad žmonės neretai imasi pačių įvairių priemonių tam, kad ją pašalintų. Vis tik, reikia pastebėti, kad tai gali pakenkti trinkelėms, tad jos tiesiog trumpiau tarnaus. Taigi, jei norite atnaujinti jų išvaizda bei išlaisvinti nuo nepageidaujamų augalų, tokiu atveju, verčiau rinkitės specialistų paslaugas, o ne savarankiškus akcentus. Tikimės, kad šie paprasti patarimai padės užtikrinti maksimalų trinkelių tarnavimo laiką bei leis išvengti papildomų rūpesčių.

Stovintis vanduo ant grindinio

Problemų dėl trinkelių tarnavimo laiko gali kilti ir tuo atveju, jei pastebite, kad kai kuriose grindinio vietose užsistovi vanduo. Jei tokie reiškiniai ypač dažni, tai šią problemą reikėtų kuo greičiau išsispręsti.

Taip pat pasidomėkite:

Ką daryti, kad trinkelės tarnautų maksimaliai ilgai, jau atsakėme, tačiau, ką daryti su likusiomis trinkelėmis? Jei visi suplanuoti darbai yra baigti, o trinkelių – dar liko, tokiu atveju, verta prisiminti, kad šis likutis gali: atnešti estetinės naudos (galite sukurti unikalių kompozicijų); gali atnešti praktinės naudos (trinkeles galite panaudoti duobių užlyginimui) arba finansinės naudos – tokiu atveju, būtinas skelbimas su antrašte parduodu trinkeles (lauko bei šaligatvių trinkelės).

Perkistatai.lt - parduodu trinkeles grindiniui.

Category: Statybinės medžiagos | Views: 633 | Added by: info | Tags: šaligatvio plytelės, parduodu trinkeles, trinkelės šaligatviui, grindinio trinkelių priežiūra, kaip prižiūrėti šaligatvio trinkele | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar