Home » 2018 » Сентябрь » 29 » Rygos oro uostas. Ką apie jį žinome-2?
11:33
Rygos oro uostas. Ką apie jį žinome-2?

Taigi, pirmoje šio teksto dalyje jau turėjote galimybę susipažinti su ne vienu įdomiu istoriniu faktu apie Rygos oro uostą, o dabar – pats metas sužinoti ir daugiau įdomių detalių. Atsižvelgiant į tai, kad Rygos oro uostas yra ypač populiarus tarp Klaipėdos regiono gyventojų, nesunku suprasti, kodėl Zuikiobilietai.lt pervežimo paslaugos Klaipėda Rygos oro uostas Klaipėda yra vienos populiariausių.

Klaipeda Rygos oro uostas

Dar ienas svarbus posūkis šio oro uosto istorijoje, yra tai, kad 2006 – aisiais metais buvo atidarytas pietų terminalas. Na, o šiandien Rygos oro uostas yra puikus pasirinkimas visiems, norintiems keliauti pačiomis įvairiausiomis kryptimis – galima keliauti į Lietuvą, JAV, Egiptą, Estiją, Graikiją, Daniją, Čekiją, Italiją, Ispaniją, Turkiją, Vokietiją, Suomiją ir daugelį kitų. Kompanijų skaičius taip pat labai išaugo – Utair, Turkish Airline, Wizz Air, S7 Airlines, Lutfthansa ir daugelis kitų.

Kaip jau minėjome, buvo atlikta daugybė įvairių pokyčių: keičiamas dizainas, plečiame teritorija, atnaujinamos pavienės erdvės, didinamas krypčių skaičius ir t.t. Visi pokyčiai buvo atlikti tam, kad keleiviams būtų siūloma kuo daugiau ir kuo kokybiškesnių paslaugų, o taip pat – kad būtų užtikrinama kuo geresnė keliavimo patirtis. Savaime suprantama, visos šios pastangos tikrai nenuėjo veltui – oro uostas ne tik tapo kur kas geriau vertinamas keleivių, bet ir ypač džiugina puikios išvados apie tai, kad aplyginus su kaimyninių šalių oro uostais, Rygos oro uostas, vertinat infrastruktūrą, juos lenkia 5 – eriais metais. Kiekvienais metais augantis keleivių skaičius rodo pasitikėjimą ir yra vienas geriausių įvertinimų, kokio tik galima tikėtis. Na, o Rygos oro uosto paslaugomis besinaudojantiems žmonėms, tikrai neteks nusivilti – vadovybė turi ir dar daugiau įspūdingų planų, kuriuos žada įgyvendinti artimiausiu metu. Taigi, belieka tik daryti išvadą, jog ir taip palankiai vertinamas Rygos oro uostas, sulauks dar geresnių įvertinimų.

Šiandien Rygos oro uostas yra pats didžiausias Baltijos šalyse. Dar vienas svarbus faktas yra tas, kad būtent šis oro uostas aptarnauja net 45 procentus visų Baltijos šalių keleivių Įspūdingi yra ir krypčių, kuriomis skraidinami keliautojai, skaičius: žiemos metu skrydžiai yra vykdomi daugiau nei 60 krypčių, tuo tarpu vasaros metu jis išauga iki daugiau nei 90 krypčių.

Tad, jei Rygos oro uostas yra viena iš tų vietų, kurioje dažniausiai prasideda jūsų kelionės, sužinota informacija tikrai gali būti naudinga – kitą kartą, kai atvyksite į šį oro uostą ir lauksite savo skrydžio, galėsite prisiminti šias detales bei suprasti, koks ilgas kelias buvo nueitas iki tol, kol oro uostas tapo tokiu, kokiu yra dabar.

Category: Info | Views: 843 | Added by: info | Tags: rygos oro uostas klaipeda, keleiviu vezimas i rygos oro uosta, ryga klaipeda, klaipeda rygos oro uostas, klaipeda ryga, veza i rygos oro uostas | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar