Home » 2023 » Июнь » 13 » Lauko kubilų kainos nėra didelės
08:40
Lauko kubilų kainos nėra didelės

Lauko kubilų kainos nėra didelės. Atėjus vasarai ir padidėjus pramogų poreikiui daugelis suaktyvina savo gyvenimo tempą. Tačiau ką daryti kai vasara baigsis, prasidės niūrūs rudens vakarai ir ateis šaltos žiemos dienos? Tokiu laikotarpiu pramogų itin sumažėja. Tačiau lauko kubilai suteikia galimybę mėgautis vandens linksmybėmis bet kokiu metu laiku. Todėl specialistai tvirtina, kad lauko kubilai yra vienas geriausių būdų susikurti pramogą savo namų kieme arba sukurti kokybišką komercinę pramogą kubilų mėgėjams.

Lauko kubilų kainos nėra didelės

Daugelis kubilų mėgėjų supranta ir naudodamiesi komerciniais lauko pramogų pasiūlymais vieną dieną supranta, kad naudingiau lauko kubilą turėti savo kieme. Ir tai ne tik naudinga praktiškai, bet ir finansiškai. Lauko kubilai kainuoja nedaug, todėl tokių pramogų mėgėjai ar profesionalai nesudėtingai finansiškai gali įsigyti ir susimontuoti savo kieme. Kiek lauko kubilai kainuoja sužinoti nėra sudėtinga. Tereikia įsitikinti koks kubilas Jūsų kiemui yra tinkamiausias.

  • Keturkampis kubilas;
  • Apvalus kubilas.

Pasirinkus kubilo formą pereinama prie kitų pasirinkimų, kurių yra ypač daug. Greičiausiai suprantate, kad standartinė lauko kubilų komplektacija nėra gausi. Pradedant nuo kubilo lovio, tam tikros apdailos ir krosnelės, kuri gali būti integruota į kubilą arba prijungta išoriškai.

Visos likusios kubilo dalys yra tik papildomos, todėl kiekviena jų gali padidinti kubilo kaina Buksvarus.lt.

Naudinga pasidomėti:

Papildomos lauko kubilų dalys

Susirūpinusiems dėl papildomų dalių kubilui reikšmės nerimauti pagrindo nėra. Standartinis kubilas turi visas dalis, kurios įsigijus kubilą už tam tikrą kainą galima pradėti juo naudotis. Tačiau platesnių pramogų kubile ieškantys užsakovai turi savų planų bei pageidavimų. Pavyzdžiui, kuriantys ir organizuojantys pramogas kitiems nori suteikti rimtesnes paslaugas, todėl užsisako papildomus elementus prie kubilo.

  • Automatinis termometras, kuris integruojamas į kubilą, todėl nereikia kaišioti piršto į kubile esantį vandenį tam, kad įsitikinti jog jis yra tinkamas maudynėms;
  • Termo dangtis kubilui, kurio dėka vanduo sušyla greičiau ir atvėsta lėčiau;
  • Masažinės sistemos kubile paįvairina maudynių procesą;
  • LED apšvietimas;
  • Gėrimų laikikliai kubilo kraštuose;
  • Pagalvėlės ant kubilo krašto, kad būtų patogu sėdėti arba gulėti;
  • Vandens filtrai, jei norėsite, kad vanduo visada būtų švarus - filtruotas;
  • Sukūrinės vonios sistema.

Be šių papildomų elementų kubilui yra ir daugiau pasiūlymų, kurie suprantama pakelia kubilo kainą nuo kelių šimtų eurų iki kelių tūkstančių. Tačiau tokia pramoga leidžia nesivaržyti išlaidoms ir kiekvienam užsakovui spręsti kokio biudžeto lauko kubilas jam yra reikalingas.

Lauko kubilų kainos

Išsirinkus tinkamiausios formos standartinį kubilą kaina nebus didelė. Vos 1500 eurų už jau paruoštą naudojimui lauko kubilą. Žinoma, kubilų kainos su integruota ar išorine krosnele šiek tiek skiriasi. Lauko kubilai su išorinėmis krosnelėmis kainuoja brangiau dėl papildomų elementų krosnelės jungimui su kubilu. Tačiau kainos skirtumas nėra toks, kad norėtųsi atsisakyti minties įsigyti. Jos svyruoja nuo 1500 ir pridedant papildomos įrangos gali pakilti iki 3000 ar net 6000 tūkstančių eurų su PVM.

Integruota kubile ar išorinė krosnelė yra pasirenkama dėl techninių sąlygų kieme. Jei užsakovas nori sutaupyti vietos kieme ar terasoje, jis užsisako kubilą su integruota krosnele. Taip kuriant terasą sutaupoma vietos ir lėšų pačiai terasai. 

Išorinė krosnelė reikalauja didesnio ploto, todėl bandant ją įmontuoti į terasą teks investuoti ir į pačios terasos plotą daugiau. Tačiau tokie sprendimai yra paliekami užsakovų pasirinkimui, nes renkamasi ne kubilų kainą, bet jų suteikiamas galimybes pasimėgauti vandens pramogomis tada kada panorėjus.

Taigi, iš pateiktos pagrindinės informacijos galima suprasti, kad lauko kubilai kainuoja nedaug. Tačiau kiekvienas papildomas patogumas kainuoja papildomai. Todėl išsirinkus sau tinkamiausią lauko kubilą Jūs tikrai nepermokėsite, nes investicijos atsipirks su kaupu kiekvienos pramogoms metu, ar tai būtų vasara, ruduo, žiema ar pavasaris.

Pasiimkite iš kubilo visus pramogų malonumus kiek pajėgsite.

Talpinami SEO straipsniai

Category: Info | Views: 464 | Added by: aidasrakstys | Tags: kubilas terasoje, kubilo kaina, lauko kubilai, kubilas, kubilas kaina, kubilu gamyba, kubilai pardavimui, kubilai, parduodamas kubilas | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar