Home » 2018 » Ноябрь » 12 » Kodėl kauniečiai vis dar ieško taksi kainos?
14:03
Kodėl kauniečiai vis dar ieško taksi kainos?

Kauniečiai ir Kauno svečiai, gan dažnai naudojasi pavežėjimo paslaugas teikiančių bendrovių pasiūlymais. Vieni iš taško A iki B važiuoja viešuoju transportu, autobusais, kiti renkasi daug patogesnį ir greitesnį - Optitaxi.lt taksi paslaugas.

Jei kauniečiams nereikėtų nebūtų tokio poreikio, greičiausiai, kad Kaunas turėtų vos vieną ar 2 taksi bendroves ir naujos mažojoje sostinėje net nesisteigtų. Dabar gi, Kauno miestas gali didžiuotis tuo, kad taksi paslaugomis gali naudotis ne tik kauniečiai, bet automobilių pakanka ir miesto svečiams. Mūsų jau minėta Optitaxi.lt bendrovė, savo paslaugas siūlo ne tik kauniečiams, vilniečiams bei jonaviečiams, bet ir Ukrainos bei Lenkijos gyventojams. Tuo pačiu norima pabrėžti, kad išmaniame telefone turinti Optitaxi.lt programėlę, galima ja naudotis ne tik Lietuvos išvardintuose miestuose, bet ir Lenkijoje bei Ukrainoje.

Naudinga pasidomėti:

Svarbiausia - kaina?

Praktiški kauniečiai galėtų pritarti, kad renkantis taksi paslaugas, kaina nėra pagrindinis kriterijus dėl kurio jie rinktųsi bendrovę. Nors taip manančių kauniečių galima rasti gan daug, Optitaxi.lt taksi kainos Kaune yra sureguliuotos taip, kad klientai, prieš įsėsdami į jų automobilį, iš anksto žinotų maršruto kainą. Tai atlikti galima išmaniąja programėle, joje suvedus planuojamą maršrutą. Tai galėtų paskatinti ir keleivius, dažniau rinkti Optitaxi.lt, nes jų kainos, klientams nesuteikia galimybės abejoti jų veiklos skaidrumu ir juolab paslaugų kainomis.

Kodėl naudinga rinktis būtent Optitaxi.lt paslaugas?

Be jau minėtos programėlės ir nurodomos kainos dar nevažiavus Optitaxi.lt automobiliu yra ir dar kelios įdomios detalės:

  • Dažnai naudojantis Optitaxi.lt paslaugomis, klientams yra suteikta galimybė rinkti taškus, taip vadinamus bonusus. Tai - keleivių premijavimo sistema, kurios pagalba, vieną kartą per tam tikrą laiko tarpą galima važiuoti ir nemokamai. Argi ne geriausia taksi kaina Kaune, kai tave veža nemokamai? Nereikia skaičiuoti, bus taksi kaina 0,36 euro centai ar kaina viršys planuotą biudžetą, pavyzdžiui 0,69 ct. už 1 kilometrą.
  •  Kitas Optitaxi.lt sprendimas klientų naudai - pamestų ar paliktų daiktų suradimas. Programėlė leidžia nustatyti kada keleiviai važiavo ir koks automobilio vairuotojas juos aptarnavo. Todėl užmaršiems kauniečiais yra puiki galimybė surasti savo paliktus daiktus taksi automobiliuose.
  • Vos kelių paspaudimų dėka, būsimieji Optitaxi.lt keleiviai ne tik sužinos tikslią kainą, bet ir užsisakys paslaugą greičiau. Jei naudositės Optitaxi.lt paslaugomis ir Kaune turėsite tą patį ar panašų maršrutą kelis kartus, Jums tereiks pasirinkti jau važiuotą maršrutą, ką padaryti galima keliais mygtukų paspaudimais. Maršruto iš naujo suvesti nebereikia.
  • Be to, Kauno miesto svečiai, kuriems yra būtina anglų kalba susikalbėjimui, Optitaxi.lt yra paruošusi dvi pagrindines kalbas, tai anglų ir rusų. Todėl Optitaxi.lt taxi Kaunas - atrandamas ir užsieniečiams ir nesudėtingai užsakomos paslaugos.

Taigi, jei gyvenate Kaune ir vaikotės tik kainos - tikėtina, kad dažniausiai Jums nutinka taip, kad sėdę į pigiausią, B tašką pasiekiate kone perpus didesne taksi kaina. Todėl nedvejodami ieškokite Optitaxi.lt ir jos siūlomos programėlės ir nebereikės Jums ieškoti taksi kainų Kaune.

Nustokite ieškoti, pradėkite atrasti - Optitaxi.lt Kaune

Category: Info | Views: 768 | Added by: info | Tags: pigiausias taksi kaune, takxi kaunas, takxi kaune, taksi kainos kaune | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar