Home » 2020 » Сентябрь » 16 » Privatus darželis Klaipėdoje - pagalba tėvams
08:08
Privatus darželis Klaipėdoje - pagalba tėvams

Uostamiestyje panašiai kaip ir Vilniuje, į valdiškus darželius patenka ne visi klaipėdiečių vaikai. Taip nutinka dėl dokumentų pateikimo vaiko priėmimui į darželį termino praleidimo. Pateikti per vėlai. Arba, tikimasi patekti į uostamiesčio darželį tik atvykus į Klaipėdą gyventi ir dirbti.

Privatus darželis Klaipėdoje

Į Klaipėdos miestą atvykę darbuotis jaunos šeimos tikisi valdiškuose darželiuose gauti nemokamą vietą. Tačiau uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas cituoja sostinės merą ir taip pat tvirtina, kad valdiški darželiai Klaipėdoje nėra guminiai. Prioritetas patekimui į uostamiesčio darželius yra skiriamas tėvų vaikams pagal deklaruotą gyvenamą vietą. Tad suprantama, kad tik atvykusių į Klaipėdą tėvų vaikams, šansai patekti į nemokamą ženkliai sumažėja. Svarbu atkreipti dėmesį, kad miestas neatsisako pagalbos tėveliams, todėl vaikų ugdymui sėkmingai tarnauja mazasislicejus.lt - privatus darzelis Klaipedoje. Jis dirba pagal individualią pagalbą, suteikia vaikams kokybiškas žinias ir padeda tėveliams spręsti jų vaikų ugdymo klausimus.

 

Taip pat skaitykite:

 

Darželio pliusai ir minusai

Augant privataus darželio uostamiestyje populiarumui galima pradėti lyginti naudą vaikams ir sudėlioti pliusus bei minusus. Tokia galimybė lyginti, tėvams, leidžia lengviau apsispręsti kuris privatus darželis Klaipėdos mieste yra geriausias. Neabejotinai, kad mazasislicejus.lt turi daugiau privalumų nei kiti, panašias paslaugas teikiantys darželiai.

  • Privatus darželis randasi prie jūros. Tokio darželio Klaipėdoje nauda vaikučiams yra neįkainojama. Švaresnis oras ir stiprinama imuninė sistema tėveliams leidžia apsispręsti nesudėtingai. Todėl privatus darželis Klaipėdos mieste - mazasislicejus.lt yra geriausias pasirinkimas ne tėveliams, bet jų vaikams;
  • Mažesnės vaikų grupės. Nedidelės vaikų grupės darželyje formuojamos atsižvelgiant į vaikų amžių ir individualų poreikį. Mažesnėse grupėse, kiekvienas vaikas sulaukia individualaus auklėtojos dėmesio, todėl žinių įsisavinimas ir jų plėtimas yra kur kas sklandesnis. Individualus dėmesys Jūsų vaikui. Būtent tai gali pasiūlyti privatus darželis mazasislicejus.lt;
  • Papildomi užsiėmimai ir šeštadienį. Kone vienintelis privatus darželis uostamiestyje, kuris siūlo vaikams pamokėles ir šeštadienį. Nuo 10 iki 13 vykstančio pamokėlės prie jūros vaikams praplečia intelektinius gebėjimus, labiau įtvirtina gautas žinias ir padeda vystyti socialinius įgūdžius;
  • Pabaigus iki mokyklinę programą, vaikai iš mazasislicejus.lt gali sėkmingai tęsti mokslus ir Klaipėdos licėjuje. Štai tokie privataus darželio mazasislicejus.lt pliusai.

Privataus darželio minusai

Lyginant privataus ugdymo Klaipėdos darželyje naudą vaikams, mokestis už vaikų ugdymą negalėtų būti vertinamas kaip minusas, nes dalį paslaugų apmoka uostamiesčio savivaldybė. Vienintelis ir nedidelis minusiukas, kurį būtų galima paminėti tai, kad darželis randasi Melnragėje. Pietinėje Klaipėdos dalyje gyvenantys turėtų vaikus vežti per visą miestą ir vakare, vėl važiuoti juos pasiimti.

Tačiau ko nepadarysi dėl savo vaikų. Visi tėveliai myli savo mažus angeliukus, todėl dėl jų yra pasiruošę bet kokiems iššūkiams. Todėl daugelis tėvų ir šio punkto nevertina kaip minusą.

Taigi, jei ieškote geriausio ugdymo paslaugų savo vaikams, mazasislicejus.lt yra geriausias pasirinkimas Klaipėdoje.

Visa papildoma informacija apie vaikų ugdymą darželyje gali būti suteikiama administracijoje.

KONTAKTAI

Category: Vaikams | Views: 136273 | Added by: aidasrakstys | Tags: privatus vaiku ugdymas, privatus vaiku darzelis klaipeda, vaiku darzelis, darzelis, privatus darzelis klaipedoje, privatus darzelis | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar