Home » 2020 » Август » 23 » Privatūs darželiai Vilniuje gelbėja ne vieną
13:57
Privatūs darželiai Vilniuje gelbėja ne vieną

Tenka pripažinti, kad Vilnius yra ne tik miestų sostinė, bet ir daugiausiai gyventojų turintis miestas. Todėl vaikų darželiai čia taip pat svarbūs kaip ir bet kokia paslauga. Tėveliai iš Vilniaus rajono ar miesto apylinkių atvyksta į sostinę darbuotis, todėl suprantama, kad kiekvienas jų nori, kad jų atžala turėtų kokybišką ugdymą. O kur gauti aukščiausią kokybę, jei ne sostinėje - Vilniuje?

Privatūs darželiai Vilniuje

Darželiai, kurie tikrai gelbėja ne vieną tėvelį, kuris atvyksta į Vilnių dirbti yra privatūs. Tačiau nerimauti dėl paslaugų kokybės ar kainų nėra priežasties. Kiekvienas privatus darželis privalo sudaryti ugdymo programą pagal kurią bus teikiamos vaikų ugdymo pamokėlės lopšeliuose-darželiuose. Todėl vaiku privatus darzelis Vilniuje bus aukščiausią ugdymo kokybę išlaikanti įstaiga. Greičiausiai, kad galima teigti, jos privatūs darželiai, įstaigų yra prižiūrimi labiau nei valdiški. Jūsų mažylis gaus maksimalų dėmesį ir žinoma, ženkliai daugiau žinių.

 

Taip pat skaitykite:

 

Kuris darželis geriausias

Greičiausiai, kad yra tokių tėvų, kurie ieško geriausio privataus darželio Vilniuje ir toks noras tikrai suprantamas. Juk savo mažiems angeliukams visi linki geriausio, todėl ir ugdymo norisi tikėtis kuo geresnio. Tačiau kai kurie daro labai svarbią klaidą. Geriausią darželį tėvai pasirenka sau, kad būtų patogu važiuoti į darbą ir nesugaišti laiko pristatant vaiką į lopšelį darželį Vilniuje. Kadangi važiuoti tenka iš užmiesčio ir žinant, kokios spūstys Vilniaus mieste, daugelis tėvų renkasi darželius, kurie būtų naudingi jiems. Nesvarbu, kad vaikas vedamas į privatų darželį, tačiau jis negali būti geriausias, kol jis neįtiko Jūsų vaikui.

Privatus darželis pabandymui

Apie geriausią privatų vaikų lopšelį-darželį Vilniuje galvojantys tėvai pamiršta savo atžalų norus. Neretai nutinka taip, kad vaikui darželis nepatinka ir tėvams jį registravus ugdymui, kenčia. Tad kam registruojate vaikučius į privatų darželį pakeliui į savo darbą, jei mokysitės ne Jūs. Kai kurie darželiai sostinėje leidžia vaikučiams išbandyti darželio atmosferą, susipažinti ir susidraugauti su aplinka ir auklėtojomis. Galima vaiką registruoti tik valandiniam ugdymui, kas kainuoja kelis eurus, tačiau Jūsų vaikas ir tokį mažą laiko tarpą jau susidarys savo asmeninė nuomonę. Todėl tėveliai, "negrūskit" vaikų ten, kur net ir Jūs patys nežinote kaip jausis Jūsų mažas stebuklas. Beje, privatus darželis Vilniuje yra ir tokiu pavadinimu.

Ką siūlo Mažas stebuklas

Informacija pasidomėjome puslapyje mazastebuklas.lt:

Pas mus veikia skirtingo amžiaus vaikų grupės:

1 – 2 metukų,

2-3 metukų,

2-4 metukų,

3-6 metukų. 

Priešmokyklinė grupė (Tarandės filiale)

Į laisvas vietas priimame ištisus metus.

SUTEIKIAME GALIMYBĘ REZERVUOTI VIETĄ DARŽELYJE IŠ ANKSTO.

Daugiau info telefonu:

+37068087767

El. paštu:

info@mazastebuklas.lt

Kiekvienoje grupėje dirba  2 darbuotojai – ikimokyklinio ugdymo pedagogas ir jo asistentas. 

Darželyje vedamos veiklos – dailės terapija,  muzikos terapija, sporto užsiėmimai, emocinis ugdymas, šviesos terapija, lėlių teatras, kulinarijos menas. 

Šviežią, sveiką ir kokybišką maistą mums tiekia UAB „Rojaus obuoliai“, pagal dietologo sudarytą ir Visuomenės sveikatos centre patvirtintą valgiaraštį. Kiek kartų per dieną vaikas valgys darželyje – galėsite spręsti patys. Galime pasiūlyti maitinimą vegetarams, bei alergiškiems vaikams.

Darželis taip pat dalyvauja Vaisių vartojimo skatinimo ir Pieno vaikams programose, todėl vaikų racionas papildomai praturtintas vaisiais, daržovėmis ir pieno produktais.

Category: Vaikams | Views: 1641 | Added by: aidasrakstys | Tags: vaiku darzelis, privatus darzelis vilnius, vaiku darzelis vilniuje, privatus darzelis vilniuje | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar