Home » 2019 » Март » 23 » Kaip atkimšti kriauklę ar išvalyti kanalizaciją? Patarimai, priemonės.
13:58
Kaip atkimšti kriauklę ar išvalyti kanalizaciją? Patarimai, priemonės.

Kriauklės užsikimšimas yra vienas nemaloniausių nutikimų buityje. Nors kemšasi ir kiti sanitariniai mazgai, tokie kaip vonia, praustuvai vonioje, trapai, vonios ir pati kanalizacija. Vis dėlto, kai taip nutinka ne tik patiriama tam tikrų nepatogumų, bet ir pradedama galvoti, jog galbūt, šios problemos nepavyks išspręsti savarankiškai. Daugelis galvoja, kad kriauklės atkimšimas yra labai sudėtingas procesas. Ir iš tiesų, kai kurie būdai iš tiesų nėra lengvi. Vis dėlto, egzistuoja ir tokių paprastų kriauklės atkimšimo būdų, kuriuos įgyvendinti sugebės tikrai kiekvienas. Taigi, jei ieškote efektyvių būdų ir priemonių kaip atkimsti kriaukle?

Cheminių pramoninių granulių naudojimas

Dar vienas labai paprastas būdas atkimšti kriauklę, yra cheminių pramoninių granulių naudojimas. Jų galite įsigyti ūkinių prekių parduotuvėse, viskas, ką tereikia padaryti, tai – tik naudoti granules pagal pateiktu nurodymus, o jos visą darbą atliks už jus. Net sunkiausiai pašalinami kamščiai bus suardomi, o jūs ir vėl galėsite kokybiškai naudotis namuose esančiomis kriauklėmis.

Mentos ir Coca Cola gelbsti taip pat

Interneto platybėse, ko gero, ne kartą teko matyti vaizdelius, kuomet atliekami įvairūs triukai, naudojant visame pasaulyje populiarius Mentos saldainius bei Coca Colą. Tačiau įdomiausia tai, kad šis derinys gali būti naudojamas ne tik pramoginiais, bet ir buitiniais tikslais. Jei susidūrėte su užkimšto kriauklės problema, šis derinys tikrai turėtų padėti. Tiesiog įmeskite į kriauklę keletą šių saldainių bei užpilkite litru Coca Colos. Mišinys ims smarkiai putoti, o susidariusios putos turėtų suardyti esančius kamščius.

Taip pat skaitykite:

Kepimo milteliai ir actas

Daugeliui šeimininkių yra puikiai pažįstamas kepimo miltelių bei acto, tačiau tik nedaugelis jų pagalvoja, kad būtent jis gali padėti išspręsti ir tokias sudėtingas problemas, kaip kriauklės užsikimšimas. Tiesiog šaukštelį šių miltelių užpilkite trupučiu acto, o gautą mišinį supilkite į kriauklę. Susidariusios putos pašalins nedidelius kamščius.

Kavos tirščiai ir verdantis vanduo

Nors kavos tirščiai visada yra įvardijamas, kaip vienas tų komponentų, kuris jokių būdu negali pateikti į kanalizaciją, kuomet susiduriama su kriauklės užsikimšimu, belieka tik stebėti įdomų paradoksą – kavos tirščiai tampa priemone, kuri gali padėti. Pasirodo, nedidelį jų kiekį reikia suberti į kriauklę ir užpilti verdančiu vandeniu.

Vamzdžių valymo granulės

Buksvarus.lt siūlo ir prekiauja granulėmis, kuriomis nesudėtingai ir greitai galima išvalyti kanalizaciją ar vamzdyną nuo kamščių. Vamzdziu valymo granules yra geriausias pasirinkimas tiek pramonės atstovams, tiek vartotojams buityje. Jei jau esate išbandę aukščiau įvardintas priemones kamščių šalinimui, turėtumėte būti atradę ir nuomonę apie jų veiksmingumą. Tad, tęsiant apie vamzdžių valymą nuo kamščių temą, granulės iš Buksvarus.lt yra ypač efektyvi ir greito poveikio priemonė. Granulės, nuo kamščių vamzdyną išvalys vos kelioliką minučių, todėl kilusi problema išnyks greičiau nei tikėtasi. Ši priemonė yra naudojama pramonei, yra gan didelės koncentracijos, todėl kainuoja atitinkamai. Bet granulių veiksmingumu abejoti neverta, vos keli valgomieji šaukštai šios priemonės išvalys Jūsų kanalizacija ar vamzdyną. Lyginant su kitomis priemonėmis Lietuvoje, Buksvarus.lt granulės vamzdžių valymui nuo kamščių yra profesionali priemonė. Naudinga žinoti, kad ji neuskemša sanitarinių mazgų ar vamzdyno net ir tada, jei priemonės yra panaudojama per daug. Granulių panaudojimas yra paprastas, suberiamos į užsikimšusį sanitarinį mazgą ir užpilama verdančiu verdančiu vandeniu.

Granulės kamščiams ir valymui naudojamos

 Efektyvios priemonės panaudojimas yra platus:

  • Pramonėje;
  • Buityje.

Pramonėje. Įvairūs teršalų atskirtuvai, riebalų gaudyklės ar naudojama kanalizacija, pramonėje taip pat užsikemša. Gamybos proceso metu iškilusios problemos , kartais priverčia stabdyti net gamybą. Todėl problemą tenka spręsti čia ir dabar. Buksvarus.lt siūloma priemonė, vos per 10 ar 20 minučių ištirpins susidariusį kamštį ir įmonė toliau galės sklandžiai vykdyti savo veiklą. 

Maisto gaminimo įmonės naudoja riebalų gaudykles. Todėl prižiūrėti gaudykles tenka taip pat. Susikaupę pertekliniai riebalai gali užkimšti pirmą atskirtuvo sekciją, todėl ir šioje pramonės srityje gali kilti nemažų sunkumų. Naudojant Buksvarus.lt granules riebalų skaidymui ar kamščių šalinimui, maisto gamybos ar tiekimo procesas nesustos. Po ranka visada turėsite efektyvią priemonę - vamzdyno valymo granules.

Buityje. Be minėtos kriauklės, buityje dar kemšasi vonios, neretai, klozetai, trapai. Buityje naudojant švaros priemones: muilą, dantų pastą, šampūnus ir kitokius prausiklius, jiems patekus į vamzdyną, jie pradeda kurti junginius. Šiems priemonių likučiams padeda mūsų plaukai, kurie prausimosi metu, taip pat patenka į kriauklę ar vonią. Visų plaukų sugaudyti neįmanoma, yra ilgų ir trumpų. Tad į vamzdį patekę plaukai, neretai pradeda formuoti tvirtus junginius su aukščiau minėtomis prausimosi ar valymo priemonėmis. Greitai formuojantis tokiems junginiams, netrunka ir vamzdžio užsikimšimas. Nuotekos nebe prateka, arba prateka gan sunkiai, tenka palaukti. Vamzdžių valymo granulės, vos per kelias akimirkas panaikins susidariusį kamštį ir pravalys vamzdyną nuo panašių junginių. Tam priemonės tereikia nedaug, pakanka apie keliasdešimt gramų, bet efektas yra pasiekiamas maksimalaus.

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad labiausiai laimi ir su tokiomis problemomis rečiausiai susiduria tie, kurie negalvoja, kad į kriauklę gali būti pilami kavos tirščiai, arbatų nuosėdos ar maisto likučiai. Kaip žinia, būtent išvardinti elementai yra vieni pagrindinių veiksnių, dėl kurių ilgainiui susiformuoja kamščiai.

Taigi, jei užsikimšusi kriauklė ar vamzdynas jums visada atrodė kaip labai grėsmingas reiškinys ar darbas, kurį sunku atlikti, akivaizdu, kad ši paprasta ir tuo pačiu profesionali Buksvarus.lt priemonė - granulės, tikrai palengvins sprendimo procesą bei sutrumpins rūpesčių laiką. Nesugaišite daug laiko, nepatirsite daug nepatogumų, tuo tarpu rezultatas tikrai nudžiugins.

Ieškokite Buksvarus.lt vamzdžių valymo granulių.

Category: Paslaugos | Views: 2101 | Added by: info | Tags: kanalizacijos vamzdynų valymas, kaip atkimsti vonia, kanalizacijos valymo priemones, vamzdziu valymo granules, kaip atkimsti kriaukle, kanalizacijos valymas, granules vamzdziu valymui, kanalizacijos atkimsimas | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar