Home » 2017 » Март » 13 » Blogas kvapas atsiranda dažnai ir stiprėja
17:26
Blogas kvapas atsiranda dažnai ir stiprėja

Mūsų gyvenime dažnai sutinkame įvairius kvapus, jie būna malonūs ir ne priimtini. Bet užuosti namuose nemalonų kvapą nėra smagu. bet taip nutinka, kai kanalizacijoje, nuotėkų valymo įrenginiuose, septikuose ar riebalų gaudyklėse atsiranda taip vadinamų blogųjų bakterijų daugiau.

Nuotėkose galima rasti įvairių mikroorganizmų, bakterijų, organinių elementų ir įvairios chemijos dalelių. Nuotėkų metu šie junginiai tarpusavyje sąveikauja, todėl atsiranda nauji junginiai, kurie savo populiaciją pradeda būtent nuotėkose. Tai blogosios bakterijos, kurios nėra kenksmingos, bet laikui bėgant pradeda mums drumsti kasdienybę. Tai gali nutikti tiek darbinėje, tiek namų aplinkoje.

Blogas kvapas, jei jis išsisklaido nėra toks erzinantis, kaip kvapas, kuris karts nuo karto pajaučiamas būnant netoli valymo įrenginių galutinio rezervuaro, sanitarinių mazgų namuose ar prie riebalų gaudyklės darbe kavinėje, restorane ar viešbutyje. Taip nutikus, daugelis bando įvairiausius preparatus blogam kvapui sunaikinti, bet pasirodo, kad buitinės priemonės nėra tokios veiksmingos kaip daugelis bando aprašyti ar net nufilmuoti. Kvapų užuosti per video neįmanoma, todėl kai kurie taip smaginasi kurdami video ir siekdami kuo didsnių peržiūrų internete ar YOUTube paskyroje.

Nemalonaus kvapo naikinimas kanalizacijoje, lauko tualetuose, valymo įrenginiuose - buksvarus.lt

Kas gi galėtų padėti atsikratyti šių nemalonių kvapų?

Belgijoje yra kompanija, kuri kuria bakterijų ir natūralių fermentų mišinius. Galima juos pavadinti profesionaliomis švaros ar blogo kvapo naikinimo priemonėmis. Šis produktas kurtas būtent blogo kvapo naikinimui įvairiose vietose, kurių mes nepajėgiame pasiekti ir tinkamai išvalyti. Tam procesui įgyvendinti belgai ir sukūrė Eco Pro produktą tam, kad nuotėkų sistemose, kanalizacijoje, valymo įrenginiuose, kriauklėse, klozetuose, dušo kabinose, lauko tualetuose, blogas kvapas kanalizacijoje būtų sunaikintas tik kartą panaudojus šį produktą.

Pastebėkite, kai einate pro šalį kavinės, restorano ar viešbučio, retkarčiais pajaučiamas itin nemalonus ir aštrus kvapas. tai nėra fekalijų kvapas, jos turi kitokią sudėtį, todėl šis kvapas nėra panašus į visus kitus ankščiau uostus kvapus. Mūsų uoslė jo neatpažįsta, todėl jis kelia šleikštulį. Pasvarstykime, ar tokį kvapą užuodę lankytojai norės užsukti pas jus į svečius? Vargu. Nemalonų kvapą skleidžia riebalų gaudyklės, kurių priežiūrai nėra naudojami jokie preparatai. Gaudyklės išvalomos kartą ketvirtyje, todėl blogoms bakterijoms yra terpė vystytis bei skleisti blogą kvapą. Ko pasekoje, mes praeiname pro kavinę ar restoraną susiraukę ir užgniaužę kvapą.

Tokių nemalonumų galima išvengti vienu smūgiu, panaudojus belgiškas bakterijas, kurios sunaikina blogąsias bakterijas, o kartu su jomis išnyksta ir blogas bei nemalonus kvapas. Kas gali būti smagiau už profesionalią priemonę, kuri išgelbėja ne tik Jūsų namus bet ir kavines bei restoranus nuo blogų pojūčių ir nemalonaus kvapo.

Meskite actą, sodą ir kitokias nesamones į šalį, jau turėjote suprasti, kad jie nepadeda, pasinaudokite proga ir įsigykite Eco Pro bakterijas blogo kvapo naikinimui. Negaiškite laiko svarstydami ką dar išbandyti ir nekentėkite uosdami nemalonius kvapus.

Taip pat skaitykite:

Category: Info | Views: 1467 | Added by: info | Tags: bakterijos blogo kvapo naikinimui, blogas kvapas įrenginiuose, blogas kvapas dušo kabinoje, blogo kvapo naikinimui, blogas kvapas kanalizacijoje | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar