Home » 2019 » Май » 10 » Ne toks kaip visi. Efektyvus WC valiklis
13:10
Ne toks kaip visi. Efektyvus WC valiklis

Valyti tualetą nėra smagu, nebent toks procesas neužtrunka ilgai. Tokia ta buitis. Todėl prieš valymo darbus daugelis ieško itin efektyvių priemonių, kurios ne tik būtų draugiškos aplinkai ir nedirgintų jautrių kūno vietų, bet dar ir padėtų efektyviai išvalyti tualeto erdvę. 

Buksvarus.lt WC valiklis 

Dar nežinantiems ir nespėjusiems susipažinti Buksvarus.lt pristato naujovę Lietuvoje - kitoks tualeto kambariui gamintas ir skirtas valiklis. Daugeliui skaitančių ir besidominčių efektyviais valikliais gali kilti klausimas, ir kuo gi tas WC valiklis kitoks nei visi kiti.

1. Buksvarus.lt valiklis tualetui yra kitoks, nes turi purkštuką;

2. Purškia priemonę kitaip nei kiti, tik apverstas žemyn purkštuvu;

3. Paviršių priemone padengia tolygiai;

4.Taupomas laikas;

5. Priemonės sunaudojama mažiau;

6. Draugiškas mūsų aplinkai, kas šiuolaikiškoje visuomenėje yra aktualiausia tema;

7. Apsaugotas nuo vaikų.

 

Taip pat skaitykite:

 

Valiklis su purkštuvu

Buksvarus.lt valiklis tualetui turi specialų purkštuvą. Greičiausiai nerasite Lietuvoje tokios priemonės tualetui, kuri turėtų purkštuvą. Toks gamintojų sprendimas buvo labiau orientuotas į vartotoją žinant, kad pilstomi valikliai, praktiškai nėra taupūs. Kiek priemonės supilame į unitazą, tiek jos ir sunaudojame. Su purškiamu WC valikliu yra kitaip. Purškiant priemonę, ji paviršių padengia tolygiai, todėl nereikia priemonės daug, kad pasidengtų visas paviršius. Purškiama priemonė pasiekia, net ir sunkiausiai pasiekiamas vietas, todėl yra greitai ir efektyviai panaudojama. Purkštuvas turi purškimo ir nepurškimo funkciją. Kai pasukus dangtelį priemonė yra purškiama, o užsukus, net ir paspaudus purkštuvo rankenėlę, priemonės papurkšti nepavyks.

Valiklio buteliuką privalu apversti

WC higienos palaikymui ir tualeto valymui skirta priemonė nėra purškiama įprastai. Priemonės buteliuką privalu apversti tam, kad būtų galima purkšti priemonę. Toks unikalus techninis gamintojų sprendimas leidžia itin efektyviai valiklį panaudoti valant unitazą. Vos keli purkštuvo paspaudimai ir norimas paviršius jau bus padengtas valikliu net ir pačiose sunkiausiai prieinamose vietose. Naudinga žinoti, kad tokiu principu purškiama priemonė bus sunaudota visa, iki vieno lašelio. Nes visa priemonė tiesiogiai pateks į valiklio purkštuvą ir paspaudus, bus visa išpurkšta.

Paviršius pasidengia tolygiai

Vien žinojimas, kad tualeto valiklis turi purkštuvą ramina. Tai ir be žodžių leidžia suprasti veiksmą, kad priemonė bus purškiama. Todėl purškiant priemonę, visada paviršių padengsite tolygiai, tad nereikės papildomai "mojuoti" šepečiu, kad paskirstyti priemonę po visą klozetą ar tualeto sieną, grindis.

Sutaupysite laiko

Žinant, kad pilamas valiklis ne visur pasidengia tolygiai, vienoje vietoje daugiau, kitoje mažiau. Pasirinkus Buksvarus.lt tualeto valiklį su purkštuvu, didelį plotą priemone padengsite vos kelių paspaudimų dėka. Priemone padengtas visas plotas nevers gaišti laiko bandant priemonę paskirstyti į plotus, kurie dar nebuvo padengti priemones. Valiklis su purkštuvu tikrai padės sutaupyti laiko.

Valiklį naudosite ilgiau

WC valiklis su purkštuvu laidžia reguliuoti priemonės panaudojimo kiekį. Tereikia apsispręsti, papurkšite kelis kartus ar tai darysite 5 ar daugiau kartų. Tokia galimybė patiems spręsti leidžia priemonę naudoti iki 3 kartų ilgiau nei įprastinius. Juk pilami valikliai neturi dozatorių, todėl priemonės išpilama daugiau.

Aplinkai saugus valiklis

Buksvarus.lt stengiasi pasiūlyti ne tik efektyvias priemones, bet ir tokias, kurios mažintų ir aplinkos taršą. Būtent šis valiklis tualetui su purkštuvu ir yra sprendimas tiems, kuriems svarbi ir Jūsų aplinka. Tualeto valymo priemonė yra draugiška aplinkai, todėl juo valydami WC, į aplinką pateks mažiau teršalų.

Didesnė apsauga nuo vaikų

Kai namuose mus supa maži vaikai, norim to ar ne, mes privalome užtikrinti jų saugumą. Be ant kojos ar viso savęs užsimesti daiktą galimybės, vaikai dar turi ir kitokias pramogas buityje. Vos "sekundei" be priežiūros palikti vaikai kaip mat įsisuka ir į virtuvės ar tualeto valymo priemonių dėžę ar spintelę. Buksvarus.lt WC valilis yra kelis kart daugiau apsaugotas nuo panaudojimo, kai šito tikslo siekia vaikai.

1. Valiklis turi purškimo atsukimo ir užsukimo funkciją;

2. Valymo priemonę įmanoma papurkšti ti apvertus valiklio buteliuką;

Todėl Jūsų buityje naudojamas valiklis bus ne tik efektyvi priemonė rezultatui pasiekti valant tualetą, bet ir saugi priemonė ir Jūsų vaikams.

Buksvarus.lt rekomenduoja įsigyti ir išbandyti valymo priemonę, kad aukščiau sudėlioti žodžiai ir mintys taptų realybe.

Kitoks WC valiklis - Buksvarus.lt 

Category: Buitis | Views: 6065 | Added by: info | Tags: higieninis wc valiklis, wc valiklis, valiklis tualeto valymui, tualeto valymo priemones | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar