Home » 2018 » Декабрь » 3 » Kuo naudingos namo šiltinimo medžiagos
14:04
Kuo naudingos namo šiltinimo medžiagos

Šiltinimo medžiagos - Akmens vata. kuo ji geresnė už kitas, pavyzdžiui polistirolą ar kitą medžio vatą?

Akmens vata

Nors vatų rūšių yra įvairių: mineralinė, medžio, stiklo, Boxe.lt akmens vata yra geriausias pasirinkimas. Naudinga žinoti, kad ir šios rūšies vata turi taip pat daug rūšių, kurios atitinka tam tikrus standartus. Pavyzdžiui, viena vatos rūšis gali būti atspari karščiui ir visiškai nedegi. Tokia akmens vata yra šiltinami pramoniniai objektai, kurių gamyba tiesiogiai yra susijusi su karščiui. Tai saugumo reikalavimus stiprinanti medžiaga. Lietuvoje galima rasti Paroc Fas 3. Tai atspari šarmams vata, kurios techninės savybės nesikeičia keičiantis oro sąlygoms bei temperatūroms.

PAROC Extra akmens vata

Tai Suomijoje ištobulintas akmens vatos gaminys, kuris gali būti naudojamas tiek efektyvių energijos pastatų šiltinimui, tiek norint pagerinti priešgaisrines pastato savybes. Šios vatos neveikia apkrovos ir ji visada išlaiko savo parametrus - matmenis tiksliais. Naudojama stogų ir pastogių apšiltinimui.

Rockwool Rock-Roll akmens vata

Iš pavadinimo galima susigaudyti, kad šios rūšies vata yra ruloninė. Vatos dembliai yra naudojami grindims, kurios yra virš rūsio šiltinimui. Taip pat, šia medžiaga galima apšiltinti vidines namo perdangas tarp aukštų. Turintys namuose palėpes greičiausiai, kad jau yra įsitikinę, kad ši akmens vata yra nepakeičiama išlaikant didesnę šilumos varžą palėpėje. Šiltinti galima ir karkasines konstrukcijas, ši vata yra patogi panaudojimui ir nekeičia savo parametrų gniuždant.

Rochwool SuperRock

Šia akmens vata galima izoliuoti itin degių skysčių patalpas. Atmintina, kad SuperRock savo savybių nepraranda net ir didžiausio gaisro metu. Todėl dažnas lietuvis ar pramonės atstovas apšiltina šia medžiagą ir išorines sienas. Kilus gaisrui, savininkai galės būti ramūs, kad karštis nepasieks kitų patalpų.

Suprantama, kad susiruošus šiltinti individualios statybos namus, visą dėmesį reikėtų nukreipti į technines vatos charakteristikas. Greičiausiai, kad namo šiltinimui netiks akmens vata, kuri labiau naudojama priešgaisriniais tikslais. Individualų namą gali apšiltinti bet kokia vata, tikimybė, kad jame kils gaisras visada yra mažesnis nei pramonės objektuose.

Kur galima įsigyti akmens vatos arba pasikonsultuoti kokią pirkti? Boxe.lt vadybininkai dirba Vilniuje ir Klaipėdoje. Jie visada nusiteikę išsamiai konsultacijai. Svarbu žinoti, kad vatą pirktą iš Boxe.lt, vyrukai pristato pirkėjo nurodytu adresu. Patogu Jums tai ar ne, spręskite patys.

Nustokite ieškoti, pradėkite atrasti kokybę, kokybišką aptarnavimą ir atitinkančią realybę kainą - Boxe.lt

Category: Statybinės medžiagos | Views: 735 | Added by: info | Tags: akmens vata, rockwool akmens vata, paroc akmes vata | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar