Home » 2019 » Сентябрь » 23 » Kodėl naudinga rinktis meistrus remontui nei patiems remontuoti
13:43
Kodėl naudinga rinktis meistrus remontui nei patiems remontuoti

Naudinga žinoti, kad sugedus buityje ilgai naudotam prietaisui, nebūtina skubėti į parduotuvę ir pirkti naują. Pabandykite suprasti mintį, kad gedimą galima pašalinti, o prietaisas ir toliau veiks sklandžiai. Vilniausmeistrai.eu paslaugas teikia ne tik Vilniaus mieste, bet ir už jo ribų - apskrityje. Todėl sugedus prietaisui neliksite nusivylę, nes į pagalbą atskubės patyrę bei ilgametę patirtį turintys remonto meistrai ir pasistengs, kad atsiradusi problemą - gedimas, daugiau neapsunkintų Jūsų buities.

Buitinės technikos remontas

Nors, Vilniuje, buitinės technikos remonto meistrai, sostinę, yra pasidalinę dalimis dar nereiškia, kad ir vartotojai neskirsto meistrų į patikimus  ir brangininkus. Vilniausmeistrai.eu butinės technikos remontas nėra brangus, todėl į šių meistrų remonto dirbtuves važiuoja net iš kito miesto galo. Teisingai, juk prietaisas tarnavo ilgai, ir jei jį įmanoma suremontuoti, kodėl gi nepasinaudojus proga tai atlikti pigiau. 

Prietaisų remonto vietos

Vilniausmeistrai.eu siūlo pasirinkti dvi paslaugos suteikimo vietas:

  • Atvykti į buitinės technikos remonto centrą adresu: Smolensko g. 1, Vilnius 03202. Nuo 08 iki 22 valandos vakaro dirbantys meistrai visada priims Jūsų sugedusį prietaisą remontui ir tai Jums kainuos pigiau, nes jį pristatysite patys. Telefonas pasiteiravimui: 8 700 80 095;
  • Arba, meistrus galite kviesti į namus. Ši paslauga, suprantama, nėra nemokama, už ją teks sumokėti meistrams papildomai, bet paslauga bus atlikta patogiu būdu, Jūsų namuose. Ši paslauga yra ypač aktuali tiems, kurie gyvena Vilniaus pakraščiuose, kur nėra meistrų dirbtuvės vos tik perėjus per gatvę.

Sąžiningi meistrai

Vilniausmeistrai.eu dirba daugiau nei 25 metus, todėl sutikite, prastai dirbantys ar nesąžiningi specialistai ilgai neišgyventų. Greitai tektų užrakinti dirbtuvių duris ir pamiršti šią paslaugą, kaip vieną iš verslo šaltinių. Todėl sąžiningumas šiose dirbtuvėse yra pirmoje vietoje. Žinoma, kai kuriems nepatinka, kad meistrams tenka mokėti daugiau, nes jie buvo kviesti į namus, bet gerbiamieji, Jūsų užsisakote patogią paslaugą, kuri nėra nemokama. Taip, žinoma, meistrai gali padaryti tam tikras išimtis, pritaikyti nuolaidą ar visiškai panaikinti mokestį, bet pasikartosime, nemokamų paslaugų nėra. Tad, jei sugedo prietaisas, jį naudinga remontuoti.

Garantija darbams

Smolensko gatvėje numeris 1 įsikūręs buitinės technikos remonto centras yra žinomas daugeliui vilniečių. Daugelis siunčia tik pačius geriausius atsiliepimus meistrams ir įmonės vadovams už sklandžiai atliktus gedimų šalinimo darbus. Bet tai dar ne viskas. Kai kurie vilniečiai vis dar yra nustebinami, kai atliktiems darbams, Vilniausmeistrai.eu suteikia dar ir garantinį laikotarpį, kuris gali siekti kiek 3-6 mėnesius, tiek ir visus metus.

Pasinaudosite šių meistrų profesionalia pagalba ar ne, sprendžiate Jūs. Meistrai tik atlieka savo darbą, kad Jūsų buitinė techniką vėl veiktų nepriekaištingai sklandžiai.

Category: Paslaugos | Views: 511 | Added by: info | Tags: remontuoja buitine technika vilniuj, skalbimo masinu remontas, buitinės technikos remontas, kavos aparatu remontas | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar