Home » 2019 » Январь » 13 » Ieškote stogo dangos? Betoninių čerpių privalumai renkantis!
13:55
Ieškote stogo dangos? Betoninių čerpių privalumai renkantis!

Galime rinktis iš daugybės čerpių rūšių, o vienas galimų pasirinkimų – iš betono pagamintos čerpės. Jei norime pasirinkti teisingai, turime žinoti, kokiomis puikiomis savybėmis pasižymi vienas ar kitas gaminys. Na, o šį kartą aptarsime, kokios yra geriausios betoninių čerpių savybės.

Ilgas tarnavimo laikas

Kuomet kalbame apie statybas, paprastai jų metu yra pasirenkami tie gaminiai, kurie gali tarnauti labai ilgą laiko tarpą – juk niekas nenori statybos darbų atlikti kas 5 ar 10 metų. Ar iš betono pagamintos čerpės yra vienas iš tų gaminių, kurį galima rinktis tuo atveju, kai tikimės ilgo tarnavimo laiko? Tikrai taip, kadangi betoninės čerpės paprastai tarnauja apie 30 – 40 metų.

Ypač atsparios drėgmei

Dar viena puikus šio pasirinkimo privalumas yra tas, kad iš betono pagamintos cerpes - labai atsparios drėgmei. Taigi, belieka tik daryti išvadą, kad tai yra tinkamas pasirinkimas visiems, gyvenantiems lietinguose kraštuose.

Puikiai slopina įkyrius garsus

Ko gero, nieko nėra blogiau nei girdėti įkyriai į namo stogą barbenantį lietų. Belieka tik pridurti, kad šio nemalonaus elemento galima išvengti pasirinkus tinkamus sprendimus. Taigi, jei norite, kad barbenančio lietaus garsas jus vargintų kuo mažiau, rinkitės tokią stogo dangą, kuri puikiai slopina įvairių garsus. Na, o iš betono pagamintos čerpės šiuo atžvilgiu yra vienas tinkamiausių gaminių.

Taip pat skaitykite:

Puikiai akumuliuoja šilumą

Kai gyvename krašte, kuriame nesame lepinami nei saulės spinduliais, nei jos šiluma, išlaikyti namų jaukumą yra ne tokia jau ir lengva užduotis. Belieka tik pasakyti, jog tai užtikrinti bus kur kas lengviau, jei pasirinksite stogo dangas, galinčias gerai akumuliuoti šilumą. Dėmesį verta atkreipti į tai, jog betoninės čerpės puikiai akumuliuoja šilumą: jos lėtai įkaista, tačiau lėtai ją ir atiduoda. Taigi, šiluma pastate yra išlaikoma ilgiau.

Patraukli kaina

Daugeliui žmonių patraukli kaina taip pat yra svarbus privalumas. Ar kalbėdami apie iš betono pagamintas čerpes galime pasakyti, kad jų kaina pasižymi patrauklumu? Tikrai taip - jei lyginsime betoninių čerpių kainą su kitų rūšių stogo danga, matysime, kad ji tikrai yra mažesnė.

Nedegios ir nesielektrina

Na, o pabaigai belieka tik užsiminti apie dar kelis šio pasirinkimo privalumus. Jei jūs ieškote nedegios ir nesielektrinančios stogo dangos, tokiu atveju atminkite, kad iš betono pagamintos čerpės tikrai pateisins šiuos jūsų lūkesčius.

Gaminys vienas, o privalumų – labai daug, tad vienas sprendimas gali gerokai pakeisti jūsų buitį.

Category: Statybinės medžiagos | Views: 7928 | Added by: info | Tags: cerpes, stogo danga, čerpės, betoninės čerpės kaina, parduoda čerpes, keraminės čerpės, betoninės čerpės | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar