Home » 2021 » Март » 7 » Didelis medinių namelių pasirinkimas vaikams
08:15
Didelis medinių namelių pasirinkimas vaikams

Platus vaikų namelių pasirinkimas

Ypač populiari tema tarp jaunų tėvelių kurie gyvena nuosavuose namuose ar kotedžuose kur turi bent mažą sklypelį yra vaikų nameliai. Kadangi važiuojant pas draugus su mažaisiais, labai smagu atvykus pas draugus rasti jų kieme medinį namelį vaikams, kuriame vaikai galės smagiai leisti laiką, o tėveliai ramiai šnekučiuotis. Kadangi visi tėveliai stengiasi maksimaliai skirti dėmesio ir namelius perka gausios komplektacijos. Nameliai komplektuojami su įvairiomis sūpynėmis, smėlio dėžėmis, čiuožyklomis ir netgi kopinėjimo sienomis. Veiklos apstu, bet kokie dar klausimai domina tėvelius?

Medinių namelių vaikams kaina


Pirmiausia tai medinio namelio kaina. Kadangi jaunos šeimos dažniausiai būstus perka su paskola, ir mėnesinė įmoka kas mėnesį spaudžią jų biudžetą, visi ieško optimaliausio varianto, kad nebūtų labai brangu, bet būtų daug veiklos vaikams. Geriausios kainos ir pramogų kiekio namelis būtų dviejų aukštų, su nedideliu nameliu, tokį namelį dažniausiai komplektuoja su čiuožykla, bei sūpynėmis ir smėlio dėže. Tai yra pagrindinės trys veiklos kurios domina vaikus, bei jie daugiausiai laiko praleidžia jose. Kadangi namelis nedidelis, jame daug vietos nebus, bet kadangi vaikai ten baldų nelaiko, tai tikrai pakaks. Šio tipo namelio kaina galėtų siekti šešis šimtus eurų, bet pramogų būtų kaip už tūkstantį eurų. Norint sutaupyti tėveliai palaukia ne sezono meto, kuomet namelių gamintojai skelbia įspūdingas akcijas namelių kainoms, ir namelis vaikams gali kainuoti net 20% procentų pigiau.

Naudinga pasidomėti:

Namelių gamintojai gamina namelius iš Lietuvoje užaugintos pušies medienos. Nameliai yra ergonomiški, tvirti ir ilgaamžiai nes yra impregnuoti su specialiu impregnantu kuris gali būti įvairių spalvų. Gamintojai teikia surinkimo paslaugos visoje Lietuvoje, todėl užsakius namelį, jis bus pristatytas ir surinktas jūsų kieme kelių savaičių bėgyje. Todėl neturėsite papildomo galvos skausmo juos užsakę.

 

Daugeliui kyla klausimas kur galima laikyti namelį vaikams, atsakymas paprastas ant trinkelių dangos. O jeigu planuojate statyti ant žolės, tuomet surinkimo metu turėkite 8 vnt. Trinkelių, ir jas pakiš po namelio kojomis bei vietomis kur liečiasi su žeme, kad pakelti nuo vejos. Taip namelis neturės kontaktu su drėgme ir visada bus sausas, bei greitai džius. Todėl tarnaus ilgai ir nepus.

 

Kontaktai pirmam žingsniui:

Category: Vaikams | Views: 399 | Added by: aidasrakstys | Tags: vaiku zaidimu nameliai, vaiku nameliai, mediniai vaiku zaidimu nameliai, mediniai nameliai vaikams, vaiku nameliai zaidimui lauke, mediniai vaiko zaidimo nameliai | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar