Home » 2019 » Март » 28 » Artėja vasara, vestuvių ir dovanų paieškos metas
14:40
Artėja vasara, vestuvių ir dovanų paieškos metas

Tie kas domisi dovanų idėjomis vestuvėms, greičiausiai jau žino, kad toks paprotys yra išlikęs nuo senų senovės. Kai jaunavedžiai, savo vestuvių dieną įteikia dovanas ir savo tėvams. Tai - lyg atsidėkojimas už sukurtą bei paklotą gyvenimo pagrindą, žinias ir emocijas. 

Vestuvių dovanos tėvams

 Dovanos tėvams per vestuves ieškojimas nėra sudėtingas procesas, tik, šiek tiek užtrunkantis. Norintys tęsti lietuviškose vestuvėse puoselėjamas tradicijas, dažnai pradeda blaškyti. Padėtis yra suprantama, norai kilnūs, dideli, bet ir dovanų pasirinkimas yra didžiulis. Neretai, tai kas mintyse atrodė miela ir šilta, realybėje pasirodo kitaip. Dovanų gausa didelė, vestuvių diena artėja, bet nieko tinkamo nerandama, į kampą tokia padėtis yra įvariusi ne vieną. Tačiau išeitis visada yra. Dovanos tevams vestuviu proga Gravideja.lt yra lyg smagus pasivaikščiojimas žaliuojančioje aplinkoje. Šį įmonė turi begales idėjų, ką galima padovanoti tėvams per vestuves. Tereikia žengti pirmą žingsnį, susisiekti ir sulaukti pasiūlymų pasirinkimui.

Vestuvių ceremonija

Vestuvės, visais metų laikais yra pati smagiausia šventė. Joje susirenka visi artimieji, giminaičiai ir draugai. Todėl tokios ceremonijos neapsieina ir be dovanų prisiminimui arba, jaunavedžių gyvenimo pradžiai. Naudinga žinoti, kad vestuvių yra įvairių. Lietuvoje tuokiasi ne tik jauni, bet ir vyresnio amžiaus žmonės. Taip jau nutinka gyvenime, kad net ir vaikai gali atšokti savo tėvų vestuves. Taigi, ką galima dovanoti  tėvams vestuvių proga ir ką galėtų pasiūlyti Gravideja.lt specialistai!?

Dovanų įvairovė

Savo antroms ar trečioms vestuvėms besiruošiantys tėvai nėra tie asmenys, kurie norėtų gauti dovanų automobilį, butą ar nuosavą namą. Greičiausiai, kad šie besituokiantys žmonės jau turi viską ko troško pasiekti savo gyvenime. Tad persistengti su dovanomis tėvams nereikėtų. Dažnai vaikai pamiršta, kad geriausia dovana tėvams yra vaikų dėmesys. Todėl Gravideja.lt siūlo negyvus daiktus paversti unikalia vestuvine dovana tėvams.

Pavyzdys

Samtis išdrožinėtas iš medžio. Atrodytų, kad tokia dovana tėvams per vestuves gali būti per prasta. Tačiau yra ir kitas pasiūlymas. Gravideja.lt, ant Jūsų dovanos tėvams gali perkelti sugalvotus ir suredaguotus palinkėjimus, padėką. Tik pagalvokite, samtis gali būti kaip ir naujo medaus mėnesio kopinėjimo įrankis. Tokia dovana bus ne tik, kad unikali, bet ilgalaikis prisiminimas su emociniu užtaisu.

Įvairūs buities reikmenys, ant kurių paviršiaus galima perkelti įvairaus dydžio užrašus, iš negyvo daikto tampa nepakartojamu. Tėvams svarbus vaikų dėmesys, todėl net ir tokios smulkios dovanėlės tėvams gali atrodyti pačia brangiausia dovana.

Gravideja.lt specialistai gali išgraviruoti bet kokios medžiagos daiktą: medinį, stiklinį, metalinį, odinį ar plastikinį.  Todėl ieškantiems unikalios bei smagios dovanos tėvų vestuvėms, Gravideja.lt - geriausias sprendimas Jums.

Category: Paslaugos | Views: 569 | Added by: info | Tags: dovanos vestuvems, dovanos tėvams per vestuves, lazerinis graviravimas, vestuvių dovanų idėjos, graviravimas lazeriu, dovanos tevams vestuviu proga, ką dovanoti per vestuves | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar